Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Maja Keuc dela ljubezensko zmešnjavo

Maja Keuc Mediaspeed.net
Maja Keuc, ki se trenutno pripravlja na svojo vlogo v gledališki predstavi SNG Maribor, ni zamenjala kariere. Ob svojem novem delu je dobila le še dodaten zagon za svoje ustvarjanje.

Maja Keuc se trenutno mudi na pripravah na Shakespearovo predstavo Sen kresne noči, ki jo pripravlja SNG Maribor. "Igram Spaka, brezspolnika, ki je neko nadnaravno božansko bitje, njegova vloga pa je, da povzroči pravo ljubezensko zmešnjavo. Vsekakor zelo zanimiv lik in izjemno uživam ob razvijanju in spoznavanju navsezadnje tudi same sebe," nam je zaupala mlada pevka, ki s prehodom na gledališki oder sicer nima nikakršnih težav, saj ima za sabo že šest let izkušenj s prepevanjem v muzikalih. "Občutek je podoben, saj tudi kadar pojem, nisem ista Maja kot zasebno. Vsekakor pa je to nova izkušnja zame, saj so zdaj z mano sami profesionalci in se počasi navajam na spremembo ter sem tudi vedno bolj sproščena," je povedala, obenem pa priznala, da jo vseeno malce skrbijo morebitne težave pri letenju na odru, saj bo ves čas v predstavi dvignjena v zrak.

Njen nastop v gledališki ljubezenski komediji pa ne pomeni, da je pevsko kariero postavila na stranski tir, saj tudi v predstavi večinoma poje. Je pa ob tem že dobila ogromno novih idej za v prihodnje. "Spremlja me nekakšna otroška vzhičenost, ker komaj čakam, da bom lahko končno začela uresničevati svoje sanje in ideje, kot sem si zmeraj želela in predstavljala." Tako obljublja: "Pravo Majo Keuc boste imeli šele možnost spoznati in moja pot se šele prav začenja."

Komentarjev 1