Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Maja Keuc začarala tudi Dina Merlina

Merlinu se bo kot gostja pridružila Maja Keuc. (Foto: Arhiv organizatorja) Žurnal24 main
Dino Merlin, letošnji predstavnik izbora za pesem Evrovizije, se vrača v Križanke.

Edin Dervišhalidović, bolj znan kot Dino Merlin, bo to soboto svoje oboževalce v Križankah razveseljeval s svojimi največjimi uspešnicami.

Merlina, ki je na letošnji Evroviziji s skladbo Love in rewind dosegel šesto mesto, je navdušila tudi naša predstavnica Maja Keuc – celo tako zelo, da jo je kot posebno gostjo povabil na svoj ljubljanski koncert.

Med drugim se bo trikratni predstavnik izbora za pesem Evrovizije svojim slovenskim oboževalcem poklonil s svojimi legendarnimi skladbami, kot so Jedna si jedina, Kad zamirišu jorgovani, Nešto lijepo treba da se desi, Teško meni sa tobom (a još teže bez tebe), Supermen, Učini mi pravu stvar, Danas sam o.k., Bosnom behar probeharao, Ja potpuno trijezan umirem, Kad si rekla da me voliš, Moj je život Švicarska … in drugimi uspešnicami, ki jih je avtor ustvaril v svoji več kot 30-letni karieri.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.