Magazin > Film & Glasba & TV
106 ogledov

Maja Nika spravila v jok

niko Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Majo razjeda ljubosumje, Niko ima vsega že "poln ku***".

Mlada golobčka v šovu Kmetija: Nov začetek, Maja in Niko, sta se spet sprla. 19-letnico namreč razjeda ljubosumje, saj je prepričana, da se Barbara in Niko spogledujeta.

Maja je Niku med drugim očitala, da ignorira njenega psa, Barbarinega pa boža in se z njim ukvarja. Poleg tega ji gre v nos, da je Niko Ljubljančanko pohvalil. "Pi***, si mene kdaj pohvalil v dveh letih? Za niti eno stvar," je bila jezna temnolaska, ki se kuja že dva dni in gre svojim sotekmovalcem že pošteno na živce. Očitki, ki letijo na Nika, pa so vse hujši. "Če bi bil ti normalen, bi se malo drugače obnašal. Jaz sem zgoraj jokala, ti si se pa spodaj pogovarjal. /.../ Idi pa jo nategni,“ mu je zabrusila.

Niko je na koncu z živci. Pred kamero se je tudi razjokal, saj svojega dekleta ne razume. Maja po njegovem mnenju misli, da ima vedno prav, njega pa ne upošteva. "Poln ku*** imam že tega sranja, a tega ne bom pokazal, ker sva si naredila že dovolj sramote,“ je dejal svetlolasec.

Ima ta ljubezen prihodnost?

Komentarjev 7
  • brčko 22:34 27.oktober 2015.

    AHAHAAAa telci eni in maja in niko,si ne zaslužita NIĆ,ma 00000 "0".En za drugega sta glih pravi..Ta Niko je pa še isto telc večji nego kaj je ona ,sam to malo skriva,čeprav se vidi ,da je papučar teški.Še čefur (dobesedno) ...prikaži več se v tujini znajde bolje,ko pride v tujo državo.Ma sramota za kmete in vse ljudi ,da tako golazem grdo,pokvarjeno,čarovnico ,da lahko si to dovoli.Kaj misli ,da je ta telica maja.niko ajde papuičar se bo že znašu,če bo malo pameten,sam verjetno nebo nič boljo našu preveč.RAJŠI BI BIL SAM CEL LAJF ,KOT PA S TAKO TELICO -majo."idite vas dva kuči,pa se tam poubijajte."

  • antitrust 15:56 27.oktober 2015.

    Nabij jo na k...ampak v prenesenem pomenu.

  • Emir Xyzt 15:14 27.oktober 2015.

    ko prideš v reality show pred tujce pred in za ekrani reševat traume iz preteklosti. Ta zveza nima prihodnosti ...