Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Maja odrivala snemalca, se skrivala za vzglavnikom …

maja Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Maja se je proti koncu dneva pomirila.

Ljubezenska drama med tekmovalcema šova Kmetija: Nov začetek, Majo in Nikom, se nadaljuje. Kot smo poročali, je Maja izjemno ljubosumna. Najprej je tekmico videla v Aniti, sedaj pa v Barbari, samo vprašanje časa je, kdaj bo Niku očitala še spogledovanje s homoseksualko Dominiko in 52-letno Jacqueline.

Šalo na stran ...

Ko je Barbi Maji poskušala razložiti, da iz muhe dela slona in da bo Nika s takšnim obnašanjem zagotovo izgubila, ji je Maja zabrusila: "Ti boš mene učila, ko nimaš dečka že nekaj let.“

Maja je glavi družine tudi očitala, da "se vlači okoli Nika.“ "Punca si dela minus. Kateri fant jo bo hotel, sedaj ko vidijo, kaj počne Niku,“ pa je na to rekla Barbara.

Maja, ki se je nekaj časa skrivala za vzglavnikom, v jezi pa je odrinila tudi snemalca, skorajda ves da ni komunicirala s svojimi sotekmovalci. Govorila je le z Nikom oziroma ga nadirala, ostali pa so morali odgovore vleči iz nje. V nekem trenutku je celo zagrozila, da bo zapustila šov, a jo je njen fant milo prosil naj ostane. "Če bi me imel rad, bi me branil,“ mu je očitala.

Niko ne razume, kaj je z Majo narobe. Pravi, da ljubosumje ni edini problem. Zamerila mu je tudi, da se ni postavil na njeno stran, ko je predlagala, da hlapcem dajo manj hrane. "To se mi ne zdi pošteno, če vem, da nima prav,“ je razložil.

Komentarjev 5
  • lovra 20:30 28.oktober 2015.

    Kakorkoli je Maja potrebna specialista,kdo bo pomagal brezjajćnemu Niku.A si še katera ženska na tem planetu predstavlja takšno spužvo za partnerja,upam,da ga foter,ko pride domov spusti čez roke.

  • Avatar Miro Per
    Miro Per 19:44 28.oktober 2015.

    Takoj ven brez komentarjev kaj je narobe (narobe je pa veliko) pa NIKOLI več tako nam ne servirajte takšne negativke na TV

  • maresem 12:37 28.oktober 2015.

    To je šus od babe.