Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Maja osvaja Evropo

1/4
Žurnal24 main
Maja Keuc, letošnja slovenska predstavnica na Pesmi Evrovizije, po Evropi promovira svojo pesem.

Konec tedna se je Maja Keuc, letošnja slovenska predstavnica na Pesmi Evrovizije, udeležila promocijske predstavitve evrovizijske skladbe No One na Nizozemskem. V soboto, 9. aprila 2011, se je skupaj z 20 udeleženci izbora Pesem Evrovizije srečala v Amsterdamu na zdaj že tradicionalnem predevrovizijskem koncertu Eurovision in Concert 2011, ki se je odvijal v klubu Air. Maja je na Nizozemskem opravila tudi nekaj pogovorov za tuje medije, kot sta evrovizijski strani ESCTODAY in pa ESCKAZ.


Jutri pa Maja odhaja na novo evrovizijsko promocijsko pot. Tokrat bo odpotovala v prestolnico Bosne in Hercegovine, kjer se bo v petek, 15. aprila, predstavila na Radio-televiziji Bosna i Hercegovina (BHRT) v priljubljeni televizijski oddaji Konačno petak!, ki bo na sporedu v živo ob 17.30. Promocijsko pot bo nadaljevala tudi v naslednjih tednih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.