Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

"Maja, pokaži jim, kdo si"

Na stavnicah Maji Keuc sicer ne napovedujejo zmage, jo pa uvrščajo v sobotni fin Žurnal24 main
Maja Keuc bo na veliki evrovizijski oder stopila v četrtek, v drugem polfinalu. Pred nastopom jo spodbujajo iz vseh koncev Evrope, srečo pa ji je zaželela tudi Alenka Godec.

"Ravnokar sem si ogledala prvi nastop Slovenije na Eurosongu. Puncam z Majo Keuc na čelu sporočam tole: Izgledate odlično, migate ravno dovolj in čeprav je posnetek od daleč, je čutiti in videti pravo energijo in prepričljivost," je Maji prek Facebooka sporočila Alenka Godec. "Slišim, da ste (in boste) zapele odlično. Gremo punce!" Naklonjenost ji je izkazala s še enim zapisom: "Maja, vso srečo ti želim. Pokaži jim, kdo si."

 

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

V Majo močno verjame še en slovenski pevec in dolgoletni poznavalec Evrovizije Jakob Kapus. "Na stavnicah, pri katerih gre za denar, ne tistih oboževalskih, vodita Francija in Švedska. Maja Keuc za zmago kotira okoli 15. mesta, glede na stavnice pa ji finale ne uide. Tudi sam menim, da bo Maja definitivno prišla v finale," je povedal Jakob, ki se mu dozdeva, da ne bosta zmagala ne Francoz ne Šved. "Francoz ne bo dobil dovolj podpore prek telefonskega glasovanja, Šved pa v živo preslabo poje. Letos izrazitega favorita ni, zato bo odločilen predvsem nastop, saj skladbe niso tako izstopajoče."

Za Majo držite pesti v četrtek

Šestinpetdeseto tekmovanje za pesem Evrovizije se bo začelo v torek, 10. maja. Slovenska predstavnica bo s pesmijo No One nastopila na drugem polfinalu, ki bo v četrtek, 12. maja, veliki finale pa bo na sporedu prihodnjo soboto. Med favoriti sta tako lanska zmagovalka Lena, ki bo Nemčijo na Evroviziji zastopala že drugič zapored, kot francoski predstavnik in najmlajši profesionalni tenorist na svetu Amaury Vassili.

 

Razpored držav na Evroviziji 2011 med 10. in 14. majem

  • Prvi polfinale (torek, 10. maj): Poljska, Norveška, Albanija, Armenija, Turčija, Srbija, Rusija, Švica, Gruzija, Finska, Malta, San Marino, Hrvaška, Islandija, Madžarska, Portugalska, Litva, Azerbajdžan in Grčija.
  • Drugi polfinale (četrtek, 12. maj): Bosna in Hercegovina, Avstrija, Nizozemska, Belgija, Slovaška, Ukrajina, Moldavija, Švedska, Ciper, Bolgarija, Makedonija, Izrael, Slovenija, Romunija, Estonija, Belorusija, Latvija, Danska in Irska.
  • Avtomatsko v finalu (sobota, 14. maj): Francija, Italija, Anglija, Nemčija in Španija.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.