Magazin > Film & Glasba & TV
369 ogledov

"Maji so z Nezemljani sklenili dogovor"

Raul Julia-Levy Žurnal24 main
Mehiška vlada bo razkrila zaupne informacije o dogovoru med Maji in Nezemljani, smo izvedeli v ekskluzivnem pogovoru s producentom Raulom Julia-Levyjem.

Po desetih letih neumornega prepričevanja je igralcu in producentu Raulu Julia-Levyju uspelo prepričati mehiško vlado, naj razkrije tajne podatke o koncu majevskega koledarja, ki so jih pred javnostjo varovali celih 80 let. Ti bodo prikazani v Julia-Levyjevemu dokumentarnemu filmu Revelations of the Mayans 2012 and Beyond (Razodetja Majev o 2012 in dalje), ki naj bi v kinematografe prišel jeseni prihodnje leto in ga bo režiral Juan Carlos Ruflo.

Mehiška vlada se je bala kaosa

Mehiška vlada je tajne informacije pred javnostjo skrbno varovala, ker se je bala odziva ljudi, saj gre po besedah producenta za zelo občutljive in šokantne informacije, ki bi lahko povzročile vsesplošno paniko. "Našli so nove prerokbe. Imajo dokaze o tem, da so bili Maji v stiku z Nezemljani. Gre za dogovor, ki so ga Maji sklenili z Nezemljani. Te so označili za bogove, ki prihajajo z neba, in to bo svet šokiralo. Dokazi so tako resnični in jasni, da bodo zagotovo vplivali na življenja ljudi," je ekskluzivno za Žurnal24 povedal Julia-Levy.

Zakaj se je vlada za razkritje teh podatkov odločila zdaj? "Ker je za človečnost izjemno pomembno, da popolnoma razume, kaj se bo zgodilo z nami z majevskega vidika. Ne z vladnega, ampak z majevskega. Ljudje morajo in želijo biti obveščeni. Ne želijo živeti v temi. Človečnost mora razumeti. Mislim, da smo informacije zdaj zmožni predelati. Smo inteligentni. Nove generacije so razsvetljene in se s tovrstnimi zadevami dobro spopadajo. Vlada se je na koncu res strinjala z mojim mnenjem, da je treba ljudi pred koncem koledarja obvestiti. Ljudje morajo razumeti, kaj je treba narediti, da zavarujemo planet. Ne spoštujemo kraja, v katerem živimo. Poglejte, kaj se dogaja. Vojne, katastrofe ..." je izjavil Julia-Levy in zanikal, da bi bil eden od motivov vlade lahko tudi promoviranje turizma in njihovega majevskega programa 2012, ki so ga začeli julija. "Ne, to je druga zgodba. Ni povezano s turizmom. Povezuje jih le ista tema. Če se ljudje zanimajo za to temo, se bodo odpravili na te lokacije."

"Čakajo nas katastrofe"

Kot je znano, se majevski koledar konča 21. 12. 2012, kar je za mnoge razlog za paniko. Končal se bo namreč 5126-letni cikel in začel novi. Sveta, kot ga zdaj poznamo, naj bi bilo konec, najbolj črnogledi pa trdijo, da bo sveta dobesedno konec. "Vlada mi je povedala, da bomo priča naravnim katastrofam in drugim izzivom. Kar nas čaka, je hujše od tega, kar se je že zgodilo. Desetkrat hujše, kot to, kar smo že videli. In mi bomo predstavili dokaze o tem, kaj se bo zgodilo. Ne bo konec sveta, je pa v nevarnosti človečnost," nam je še izdal Julia-Levy, ki trdo verjame, da bo ta "dokumentarec spremenil zavest ljudi".

Še nevideni posnetki

Z dogovorom bo Julia-Levy lahko dostopal do lokacij, ki jih je vlada pred svetom doslej skrivala. "Maji so piramide gradili eno nad drugo. V Calakmulu so delavci znotraj piramide odkrili nove sobe. Filmarjem bomo tam dovolili snemanje in tako pokazali, kaj so znotraj piramid odkrili," je povedal minister za turizem v Campacheju Luis Augusto Garcia Rosado, ki je bil filmarju pri prepričevanju vlade v veliko pomoč.

Julia-Levyja je sicer na skrivne majevske informacije opozoril nekdanji mehiški predsednik Vincente Fox, prijatelj družine. Njega mu ni uspelo prepričati, je pa imel več sreče z zdajšnjim predsednikom Mehike, Felipejem Calderónom. "Večina teh tajnih informacij je skritih v Calakmulu v Campacheju v Mehiki, ki spada med najbogatejša arheološka področja sveta. Je izjemno bogato. Še vedno se ne ve, kaj vse je skrito na tem področju," pravi Julia-Levy in napoveduje, da bodo v dokumentarcu sodelovali tudi številni svetovni voditelji, zvezdniki in mnenjski voditelji. Med drugim namerava na to temo intervjuvati znanstvenika Stephena Hawkinga, nemško kanclerko Angelo Merkel in nekdanjega kubanskega predsednika Fidela Castra.

Komentarjev 6
  • mph 14:18 14.avgust 2013.

    "Poglejte, kaj se dogaja. Vojne, katastrofe ..."" .. khm... pa kaj ni bil to zaščitni znak Majev? Klanje nedolžnih vključno z otroci za njihove bogove? Kakšno bluzenje.

  • anlp 11:43 25.avgust 2011.

    a ni nekam čudno da je to pod film in glasba?

  • Vincent Rokosrcnik 12:25 24.avgust 2011.

    Vse skupaj je le biznis..nekaj podobenga kot leto 2000....sicer pa je vse na dlani....http://www.rtvslo.si/kultura/drugo/maje-so-s-prizorisca-zgodovine-odstranile-prenaseljenost-in-suse/248662