Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Majin spot stal 5000 evrov

Prava različica videospota za evrovizijsko pesem Maje Keuc No One je bila prikaz Žurnal24 main
Na prvo različico evrovizijskega videospota Maje Keuc se je usul val kritik, a RTV je vse potolažil, da niso videli prave verzije, ki pa se od prvotne ne razlikuje bistveno.

Na nacionalki so pojasnili, da je bil videospot, ki je bil na YouTubu poimenovan Eurovision 2011 Slovenia: Maja Keuc – No One (Official video) - http://www.youtube.com/watch?v=7t0eIkKZVB0, še nedodelan in da je prava, končna verzija tista, ki je bila prikazana v soboto v oddaji Spet doma (ta se razlikuje samo v fotografiji in koncu, op. a.). Izsek si lahko ogledate TUKAJ - http://www.youtube.com/watch?v=Wu4Hd29dpvE.

Videospot je bil sicer posnet v gozdu pri ljubljanskem živalskem vrtu in je stal pet tisoč evrov, scenarij zanj je napisal i3 (po naših informacijah gre za Igorja Zupeta) in ga tudi režiral, Majo in člane plesne skupine Maestro pa je oblekel stilist David Matej Goljat, ki bo našo pevko oblekel tudi za nastop na Evrosongu.

"Režiser se je na svojo željo podpisal s psevdonimom i3. Gre pa za ustvarjalca, ki je režiral letošnjo Emo, od drugih evrovizijskih zadev pa videospot Nuše Derende Energy (http://www.youtube.com/watch?v=Im5WkG9ZosE), ki je dosegla sedmo mesto za pesem Evrovizije. Za svojo televizijsko oddajo je pred časom prejel posebno nagrado na najpomembnejšem evropskem TV-festivalu Golden Rose," so na TV Slovenija zapisali o režiserju, ki je, kar je treba poudariti, videospot posnel v skromnem dnevu in z dokaj skromnim proračunom.

Maja Keuc se bo s pesmijo No One predstavila v drugem polfinalnem večeru 12. maja. V finale, ki bo 14. maja, se bo iz vsakega predizbora uvrstilo deset najboljših skladb ter skladbe Francije, Italije, Nemčije, Španije in Velike Britanije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.