Magazin > Film & Glasba & TV
62 ogledov

Makedonska predstavnica povsem ponorela

Vlatko Lozanoski, Esma Redžepova Žurnal24 main
Od finalnega izbora Eurosonga je minilo že kar nekaj dni, a prah se še vedno ni polegel. Tokrat ga dviguje makedonska predstavnica Esma Redžepova.

Esma Redžepova je kot predstavnica Makedonije nastopila na drugem polfinalnem večeru evrovizijskega tekmovanja, kjer pa se tako kot naša Hannah ni odrezala najbolje. Zasedla je predzadnje mesto, česar ni mogla mirno pogoltniti.

Po vrnitvi v domovino je začela udrihati po celotnem tekmovanju in za svoj neuspeh okrivila kar homoseksualce, ki predstavljajo večino gledalcev, povedala pa je tudi, da je to navadna "gej parada". "To je neverjetno! Sami pe**i! Ta dogodek so ukradli ljudem tisti, ki organizirajo gej parade po vsem svetu. Veliko sem že slišala na to temo, a zdaj sem končno videla na lastne oči, kaj se je zgodilo s tem tekmovanjem," je besno povedala za srbski Kurir. "Ni čudno, da nam ni uspelo priti v finale, saj se vidi, kdo tukaj pride naprej," je dodala.

Kraljica romske glasbe je v Malmöju nastopila z Vlatkom Lozanoskim, ki je po njenih besedah prav tako občutil pritisk homoseksualcev. "Sploh ni smel zapustiti hotela, kaj šele, da bi prišel do EuroCluba, kjer je bilo glavno dogajanje. Tam so ga dobesedno pikali po riti," je še pripomnila Esma.

Komentarjev 4
  • dragec 16:20 24.maj 2013.

    RES JE V TEJ EU - SAMI PEDERI

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 16:30 23.maj 2013.

    Ja seveda je to gej parada, ampak kaj potem? Meni je bil sicer evrosong vedno bil kar nekaj, ampak ce je komu to vsec pa naj gleda ane - ta stara baba pa tudi ne vem kaj tekmuje ce ji ni vsec?

  • 1111 16:13 23.maj 2013.

    nisem slišal, kaj je pela...ampak to kar je povedala, pa je resnica od resnice !!!!