Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Mala Lina s svojim prvim albumom

Lina Kuduzović Arhiv organizatorja
Te dni na prodajne police prihaja prvi samostojni album Line Kuduzović, zmagovalke prvega šova Slovenija ima talent.

Lina Kuduzović, ki je lani s svojim angelskim glasom v televizijski oddaji Slovenija ima talent popolnoma osvojila srca slovenske javnosti, se zdaj vrača s svojim prvim albumom, ki nosi naslov Lina. Pri pripravi plošče so mladi pevki pomagali številni uveljavljeni glasbeniki. Producent je bil uspešen slovenski glasbenik Raay, ki je tudi avtor ene najbolj priljubljenih zimskih pesmi zadnjih let Zamrznil je čas, ki jo je Lina posnela v popolnoma novi preobleki in predstavlja tudi najavni singel plošče.

Na albumu je sicer zbranih 15 pesmi: deset skladb, med katerimi so poleg zgoraj omenjenega najavnega singla tudi avtorske skladbe Verjamem, Glas v meni in V sanjah, ter pet karaok. Gre za poseben dodatek na plošči, poimenovan Zapoj kot Lina, s karaoke različicami Lininih pesmi, ki bodo mlade spodbudile k razvijanju osebnih pevskih potencialov.

Lini, ki bo album predstavila 10. decembra v BTC-ju, se je na plošči pridružil tudi poseben otroški zborček, skladbo Vsi otroci sveta pa so posvetili vsem otrokom po svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.