Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Mali vratar Liverpoola

Vratar Liverpoola
1/2
Kinodvor
Ob 15. uri si lahko v Kinodvoru ogledate film Vratar Liverpoola (Keeper’n til Liverpool). Gre za inteligentno najstniško komedijo, ne le o nogometu, pač pa o odraščanju, prvi ljubezni, čudnih starših in o tem, kako preživeti najstniška leta v šoli. Pred filmom bo na sporedu še predfilm Kolje Sakside z naslovom Koyaa Lajf je čist odbit.

Trinajstletni Jo (Ask von der Hagen) se boji igrati nogomet, strah ga je hladnokrvnih morilcev, tuša v šoli, sošolca Toma Erika (Jostein Brox), namesto katerega dela domače naloge, in še marsičesa. Prepričan je, da je življenje nevarno, in meni, da se mora do konca šolanja nujno izogibati vsaj agresivnih sošolcev, nevarnih športov in luštnih punc.

Vse gre po načrtu, dokler ne dobi nove sošolke: Mari (Susanne Boucher). Je lepa in pametna ter obvlada matematiko in nogomet. Jo je prepričan, da je Mari njegova sanjska punca.

Če hoče, da ga bo opazila, mu mora uspeti nekaj izjemnega, mora tvegati. Vsi v razredu zbirajo nogometne sličice, najbolj zaželena pa je zelo redka sličica vratarja Liverpoola, Joséja Manuela Reina. Če bi jo Jo uspel dobiti, bi si končno povečal ugled med vrstniki in predvsem – pridobil bi pozornost dekleta.

Koyeev lajf je čist odbit
Pred filmom bo na sporedu še predfilm Kolje Sakside z naslovom Koyaa Lajf je čist odbit. Koyaa se na čisto poseben način spoprijema z vsakdanjimi opravki. Stvari se zapletejo že zjutraj, ko si skuša zavezati vezalke, te pa ga ne ubogajo. Na srečo na zakotni gorski polici ne živi sam: tu je tudi njegov prijatelj, stari modri Krokar, ki mu priskoči na pomoč, ko postanejo stvari preveč nore.

Redna cena vstopnice je 4,25 evra, člani Kluba Kinobalon pa boste zanjo odšteli tri evre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.