Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Mama ne odobrava Ivoninega obnašanja

ivona Planet TV
Niti Denis niti Ivonina mama ne odobravata njenega obnašanja …

Tekmovalka šova Bar Ivona je tik pred tem, da pospravi kovčke in zapusti šov. Njen spor s Suzano se je tako zaostril, da je 20-letnica svoji konkurentki za Joelovo srce menda celo zagrozila z udarci.

Suzana, ki naj bi se pod odejo lotila Joelovega korenjaka, kar sicer ne priznata, se je po pomoč obrnila na Denisa, saj je ljubosumna Ivona ni hotela poslušati.

Denis se je postavil na stran Suzane. Kot je povedal, "Ivonino psihiranje v Baru ni dobrodošlo", saj ga opazijo tudi gosti. Ker jo je že večkrat ustno opozoril, da se pred gosti ne prireja scen, je Denis Ivoni pokazal rumeni karton. Ivona ga je sprejela, a od Denisa zahtevala, naj kaznuje tudi Suzano. Tega ni storil, zato je Ivoni prekipelo. "Jaz grem domov. Ni fer,“ se je na stranišču razjokala. K njej je nato pristopila Suzana, saj je zapustila svoje delovno mesto. "Spizdi. Poln ku*** te imam,“ ji je nazaj zasikala najmlajša kandidatka šova. Emi jo je poskušal potolažiti, a zaman. "Ku*** ena. Ker je kriva, gre klicat Denisa. Zdaj bom začela umazano igro. Bo že videla, drolja ena,“ je bila besna Ivona, ki ne more verjeti, da Suzana osvaja Joela, saj ve, da ji je vščeč.

To pa ni vse. Zvečer je Ivona poklicala svojo mamo, ki nad obnašanjem hčerke ni prav nič navdušena. Njene kritike so Ivono globoko prizadele … "Ne delaj me živčno. Spokala bom in šla domov, ker ne morem več. Dovolj vas imam, vse.  Zdaj si me še ti začela kur***. Ne moreš tako. Res mami, šla bom ven. Ne moreš zdaj še ti začet,“ je v lepotička v joku govorila v slušalko, Emiju pa pozneje razložila, da jo je mama okrcala zaradi dogajanja v kombiju, ko ji je Joel dvigoval krilo. "Če meni tako sede, pusti me. Sika mi, da me gledajo. Kaj mene boli kur**, kdo gleda,“ je hlipala Ivona, ki je očitno res tik pred živčnim zlomom.

Komentarjev 1
  • Papaja Popi 14:16 23.april 2015.

    Tudi jaz jokam.................................................