Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Manu Chao razživel Halo Tivoli

1/59
Žurnal24 main
Tokrat smo lahko v Hali Tivoli slišali zasedbo Manu Chao. Koncert so uspešno razprodali, skupina pa je že na začetku poskrbela za pravo evforijo in dober koncert ...

Razprodana Hala Tivoli, v kateri se je trlo tujih obiskovalcev, je z dvignjenimi rokami pozdravila energičnega Manuja Chaa, ki je tokrat nastopil s svojim triom La Ventura.

In ravno minimalistična zasedba je bila tista, zaradi katere so bili nekateri na začetku koncerta skeptični, ali mu bo uspelo dvigniti občinstvo. Pozneje se je izkazalo, da so bili dvomi odveč, saj so novi Chaovi glasbeni aranžmaji s punk pridihom v parterju povzročili pravo norijo in na nogah ves koncert držali tudi obiskovalce na tribunah.

Da je bilo navdušenje obojestransko, je z bisi, zadnjim kar ob prižganih lučeh, dokazal tudi redkobesedni Chao. Škoda le to, da so, vsaj na tribuni, njegovi hiti Bongo Bong, Me Gustas Tu, King Kong Five in številni drugi zveneli, kot da bi bili odigrani brez njegove kitare, vokal pa je zvenel nekoliko nerazločno.

Fotografije s koncerta si oglejte v priloženi galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.