Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

ManuElli se ni uspelo uvrstiti v finale

manuella EPA
Drugi polfinale. ManuElla se s skladbo Blue and Red ni uvrstila v finale letošnjega Eurosonga.

Na drugem predizbornem večeru v evrovizijskem Stockholmu so se v sobotni finale uvrstili predstavniki Latvije, Poljske, Izraela, SrbijeLitve, Avstralije, Bolgarije, UkrajineGruzije,  in Belgije.

ManuElla je nastopila pod zaporedno številko 11. Njen nastop  so vokalno pospremili Lea Sirk, Karin Zemljič, Mitja Bobič in soavtor pesmi Blue and Red Marjan Hvala. Spremljevalni vokalisti na odru niso bili vidni, je pa Manuelli tam družbo delal danski akrobat Jannik Baltzer Hattel.

Za vstop v finale so se sicer potegovali še predstavniki Švice, Belorusije, Irske, Makedonije, Danske, Norveške in Albanije.

Rezultati prvega polfinala

Prva deseterica, ki se je uvrstila v finale, je bila izbrana v torek. Konkurenco so premagali Azerbajdžan, Rusija, Nizozemska, Madžarska, Hrvaška, Avstrija, Armenija, Češka, Ciper in Malta.

Poleg izbrane dvajseterice iz obeh predizborov bo v sobotnem finalu mogoče slišati še predstavnike Švedske kot gostiteljice ter Italije, Francije, Španije, Nemčije in Velike Britanije, ki največ prispevajo v evrovizijsko blagajno.

Komentarjev 6
  • kana 08:13 13.maj 2016.

    pa to je nemogoče, pa takšna super skladba s samimi super stručnjaki. Enako kot politiki,sranje od sranja.

  • evelux 07:50 13.maj 2016.

    Škoda besed glavno da se plača RTV prispevek pol vsaj veš za kaj se denar zapravlja to ti je ko politika v sloveniji samo da se troši

  • Tone Mihelčič 07:39 13.maj 2016.

    Ja da se kaj takšnega zgodi Sloveniji ....škandalozno .......pa je RTV Slovenija spet vrlgla stran naš denar !......ne razumem po kaj hodimo na Evrovizijo ????