Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Maraaya: "Mislim, da je za nekaj časa mir z Raayvizijo"

maraaya
1/9
Anže Petkovšek
Maraaya sta se že vrnila v Slovenijo in na tiskovni konferenci povedala, da se njuna pesem Here for you naglo vzpenja po evropskih lestvicah.

Čeprav sta bila nad 14. mestom malce razočarana, pa Raay in Marjetka poudarjata, da je za njima neverjetna izkušnja. Njuno pesem Here for you so Evropejci zelo dobro sprejeli, kar se je pokazalo že danes. Skladba se je namreč že znašla na številnih glasbenih lestvicah. Je med top 50 v Nemčiji, na Švedskem, na Finskem, v Avstriji, na Poljskem, na Norveškem, v Grčiji in na Nizozemskem. "Mislim, da se naša krivulja povzpenja,“ pravi naš duo, ki sta zmagovalca Evrovizije pohvalila, a dodala, da je prepričal predvsem z nastopom, na svoj domači seznam najljubših pesmi pa bosta uvrstila le norveško skladbo.

Odgovorni urednik razvedrilnega programa TV Slovenija Mario Galunič pa je pred novinarji povedal, da sta Maraaya lahko na svoj dosežek ponosna: "To, kar sta dosegla, je za nas izjemen uspeh in s tem sta se postavila ob bok evropskim velesilam.“

Maraaya je v polfinalu zasedla peto mesto. Kot pravijo naši organizatorji, sta večkrat dobila po 12 točk.

Bosta še nastopila na Emi?

"Mislim, da je za nekaj časa mir z Raayvizijo. A nikoli ne reci nikoli,“ je povedala Marjetka, Raay pa je v smehu dodal: "Nikoli ne veš, bomo videli.“

Njun nastop si je sicer ogledalo več kot 600 tisoč Slovencev. "Že dolgo ni bilo tako, tudi ko je Tina Maze smučala ne. Še ob enih zjutraj je bedelo kar 20 odstotkov Slovencev,“ so povedali na RTVS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.