Magazin > Film & Glasba & TV
57 ogledov

Maraaya s "podkupnino" na Eurosong

maraaya
1/2
Facebook
"Mi smo Dedek Mraz. Slovenija bo na grb dobila kučmo," pravi Raay, ki je skupaj s svojo boljšo polovico predstavil darila in promocijski material, ki ga bo Maraaya s sabo vzela na Dunaj.

Slovenija na letošnji Eurosong odhaja bolje pripravljena kot kdajkoli prej. Našima predstavnikoma Raayju in Marjetki, ki tvorita duo Maraaya, že tako izjemno dobro kaže na stavnicah, ko pa bodo evrovizijski fani videli, kaj so jima pripravili sponzorji, Maraayi visoka uvrstitev nikakor ne bi smela uiti.

Za oboževalce, novinarje in komentatorje bosta Maraaya na Dunaj odpeljala 400 profesionalnih slušalk Sennheiser, 1000 svinčnikov, obeskov in vžigalnikov ter čokoladne zgoščenke in bonboniere Here for You. Oboževalci bodo poleg tega lahko pili vodo Maraayja, se lepotičili s slovensko kozmetiko in si okoli vratu obesili amulete za srečo in energijo. Obesek nosi tudi Raay, ki pravi, da mu prinaša srečo.

Simpatična zakonca nista pozabila niti na konkurente. Zanje imata 200-300 škatlic pastil, ki jih Marjetka redno jemlje za glas.

Poleg promocijskega materiala za naša glasbenika pa gre na Dunaj tudi veliko promocijskega materiala za Slovenijo, med drugimi zastavice in šali.

Komentarjev 1
  • marabunta 12:24 13.maj 2015.

    jahhh, tako "podkupovanje" mora prinesti rezultate, ocenjevanje glasbe na evroviziji je očlitno drugotnega pomena