Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Maribor ima talent

Maribor ima talent
1/17
Žurnal24 main
"Maribor ima talent. Nismo pričakovali tako velikega števila prijavljenih kandidatov. Največ je predvsem pevcev, pa tudi nekaj posebnežev," pravi Donald Rose, član komisije in kreativni direktor Pro plusa.

Večina tekmovalcev je komisijo želela prepričati s svojim glasom. Mlajše so spremljali starši, ki so imeli večjo tremo, kot njihovi otroci. Eden najglasnejših med tekmovalci pa je bil 17-letni Tomi iz Ptuja, ki je med vožnjo na enociklu žongliral z noži. "Seveda so pravi noži, samo nabrušeni niso. Vsak ima v sebi nekaj malega telenta. Izgubit nimam nič. Moja mama je rekla, da je vsak nekaj dobrega v tem, ker moram sam odgovarjati za posledice. Sicer pa znam tudi peti," pravi zgovorni Ptujčan. V čakalnici so žvenketali kraguljčki, kar 20 mladih plesalk orientalskega plesa. "Stare smo od 5 do 13 let in rade plešemo," je brez strahu pred mikrofoni povedala Saška. Z orientalskim plesom je komisijo prepričevala tudi Sanja iz Ruš in Izidor iz Celja. "Nič nenavadnega ni, da moški plešemo trebušni ples, so pa včasih malo čudni pogledi," pravi samozavestni 24 letnik. Fredi Ponudič in Elena Uroševič pa sta s seboj pripeljala klavir in prepričevala  komisijo z rusko cigansko romanci Črne oči.

Prišli pa so tudi takšni, ki imajo z nastopi že več izkušenj; recimo državne prvakinje v twirlingu. Nastja je vsem jasno povedala, da one niso mažoretke: "Pet nas je in stare smo od 14 do 17 let. Twirling je način življenja in najboljši šport." Ni pa manjkal niti lani umrli Michael Jackson,ki ga je obudil 11 letni Jan "Babica mi je sešila rokavico, imam pa še črne hlače in bel puli. Michael je najboljši," trdi Jan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.