Magazin > Film & Glasba & TV
453 ogledov

Marjetka je "najboljša učiteljica petja“

Maraaya Saša Despot
Marjetka poleg svoje kariere skrbi tudi za mlajšo generacijo, ki se pri njej učijo peti. Za Žurnal24 so tri učenke povedale, da je zelo dobra učiteljica in da jih ima rada kot svoje otroke.

Na evrovizijskem večeru z Maraayo smo si novinarji in ostali obiskovalci lahko ogledali videospot, v katerem nastopajo mladi, ki se učijo peti pod okriljem Marjetke Vovk. "Tisti, ki me malo bolj osebno poznajo, vedo, da so moji učenci, kot moji otroci in na nastopih vsi jokamo. Najprej začnem jaz, potem njihovi starši, nato še oni. Tako da, zelo rada njih malo pocrkljava. Zato sva se odločila, da bomo tudi z njimi posneli najino pesem, za katero smo posneli tudi videospot. Marsikoga je presenetilo, da želiva to izkušnjo deliti tudi z najinimi učenci,“ je povedala Marjetka, Raay pa je dodal: "Ni pa ostalo pri tem, saj smo otroke odpeljali na Dunaj in smo tako dokazali, da gradimo mostove. Pravijo, da je v mlade treba vlagati, bolj kot v nas 'tastare'.“

 "Marjetko bi opisala kot najboljšo profesorico solo petja. Je optimistična in zabavna ter vedno dobre volje. Rada nas ima, kot da bi bili njeni otroci. Ure petja so sproščene in zabavne. Kadar nam kaj ne gre, vedno poudarja, da ne smemo obupati in da vaja dela mojstra,“ je za Žurnal24 povedala Marjetkina 17-letna učenka Klara. Dvajsetletna Nina pa pravi, da je vzdušje ob Marjetki vedno zabavno in da je vesela, da so posneli videospot za pesem Here for you: "Na Dunaju sem bila prvič, tako da je bila to neka nova izkušnja. To, da sem jo lahko izkusila z našo glasbeno družinico pa je še toliko bolje. Zaradi te izkušnje smo samo še bolj povezani.“ Na evrovizijskem večeru se je opazilo, da so mladi pevci zelo navezani na Marjetko in da se z njo lepo razumejo. Vsi po vrsti so ji zelo hvaležni za izkušnjo, kot pravi 15-letna Ajda, si bo najbolj zapomnila, da so "imeli priložnost snemati pred evrovizijsko dvorano“.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.