Magazin > Film & Glasba & TV
32846 ogledov

Marjetka Vovk: "Mislim, da še nikoli nisem tako jokala ..."

slovenija ima talent POP TV
Nova sezona talentov se bo začela 24. septembra.

Nedeljski večeri na POP TV bodo od 24. septembra rezervirani za deveto sezono šova Slovenija ima talent, ki obljublja številne novosti. Med drugim je letos prvič v zgodovini šova na avdicijskih oddajah padlo kar šest zlatih gumbov! Kdo jih je pritisnil in za koga, bo znano že zelo kmalu. 

Kaj bo rdeča nit letošnjega leta? Smešne točke, presenečenja, pevci, ki bodo poskrbeli za kurjo polt, nadpovprečne plesne točke in čarovniki ter tudi srhljive točke, pri katerih vam bo zastal dih, pravijo na POP TV. Žirantska četvorka ne skriva navdušenja nad letošnjimi talenti, ki so jih na avdicijskih oddajah prevzeli. 

"Mislim, da je letošnji izbor res vau," je povedala Ana Klašnja ter dodala, da lahko pričakujemo veliko življenjskih zgodb, ki nas ne bodo pustile hladne, veliko družinskih izpovedi ter tudi ljudi z vojnih območij, ki so prišli v Slovenijo po novo upanje in lepše življenje. Marjetka Vovk se medtem avdicijskih oddaj spominja nekoliko drugače. "Prvič me je bilo strah. Dvakrat. In mislim, da še nikoli nisem tako jokala. Ena točka me je tako ganila. Še danes, če se nanjo spomnim, bi se lahko zjokala," je povedala. 

Andrej Škufca, ki se je v tej vlogi znašel prvič, je presenečen, koliko talenta naša mala podalpska državica še premore. Temu pritrjuje tudi Lado Bizovičar, ki se je pošalil, da je Andreja lahko navdušiti, ker je to njegova prva sezona, a tudi "stare prdce" vsako leto preseneča, koliko talentov stopi na naš oder. 

Za presenečenje tako gledalcev kot žirantov pa sta letos poskrbela simpatična voditelja Sašo Stare in Peter Poles

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 4
  • andrej084 21:25 11.september 2023.

    Ni več zanimivo, preživeto, eni in isti osebki, ki mislijo, da so največji frajerji v Sloveniji, so pa daleč od tega,...

  • Avatar jezeran
    jezeran 20:38 11.september 2023.

    Nakladanje, da bi gledali. Ne bomo, ker ste brezvezni.

  • Ender3 14:14 11.september 2023.

    Nihče ne bo jokal, če bi jih ukinili. Banda Pop-ovska zna samo ponavljati in oglaševati..