Magazin > Film & Glasba & TV
84811 ogledov

Marjetkina velika izguba: "V avtu sem dobila občutek, da se ne bova več videli"

Marjetka Vovk Voyo
Ta pesem je, kot pravi sama, ena od treh najlepših pesmi, ki jih je napisala v svojem življenju.

Maraaya s serijo singlov napovedujeta prvo koncertno turnejo in album. Balada 'Cilj' je Marjetkin poklon babici in prva v nizu treh pesmi o minljivosti, ki so nastale v Marjetkinem najbolj čustvenem obdobju v zadnjih nekaj letih.

"Med epidemijo, ko se je svet ustavil, so mojo babico hospitalizirali. In takrat sem edinkrat v življenju uporabila karto, da sem Marjetka Vovk. Ko sem ravno hotela pri vratarju vprašati, v kateri sobi je, jo zagledam, kako kadi pri vhodu. Bila je zunaj, lahko sva se objeli. Pogovarjali sva se, se smejali ... V avtu na poti domov pa sem dobila občutek, da se ne bova več videli. Sicer sem jo potem še enkrat srečala doma, a ko sem sedla v avto, je prišla ta pesem. Zložila se je v petih minutah. Kot da je ne bi napisala jaz, ampak me je našla," je povedala pevka in žirantka šova Slovenija ima talent.

S pesmijo babici izkazuje hvaležnost za vse prelepe trenutke, ki sta jih preživeli skupaj. Babica ji je tudi podarila dragocen vpogled v življenje, ki ga bo nosila vse življenje. Kako je, ko izgubiš ljubljeno osebo, je Marjetka sicer prvič izkusila že kot najstnica, ko je izgubila očeta. "Življenje je na koncu album slik, dogodkov, ki se jih rad spominjaš. Za naju je to rojstvo najinih otrok, poroka ... Življenje pa prinaša vzpone in padce. In ob slednjih se rojevajo pesmi, kot je ta. Pesem Cilj je nastala, ko se je od nas poslavljala moja babi. Veliko navdiha mi je dala. In prav zaradi nje so nastale tri najlepše pesmi, ki sem jih napisala v življenju. Niste jih še slišali. Cilj je prva od njih."

Video za pesem so že posneli, lik babice je upodobila igralka Marinka Štern.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • 4krogci 21:22 20.oktober 2023.

    Se prav je Marjetka pršla do vratarja in s karizmo in lepoto prašala nje je njena babica v stilu: Ej tamau a ti sploh veš kdo sm jst??? hahhaha dej nehi se smešit s takimi izjavami in plačanimi članki!! In ...prikaži več zdej naj se kao nam smiliš? Bolj bi se mogla sama sebi, saj da nimas s sorodniki niti tolk stikov, da tist ki je babico odpelju v bolnico oz. je v stiku z dohtarji vsak dan kaj se dogaja z osebo ti ne pove v kateri sobi je!

  • Ender3 18:16 20.oktober 2023.

    Tadva samovšečneža pa nista vredna denarja za kar se imata..Raay mi deluje kot mentol...

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:03 20.oktober 2023.

    Marjetka raje malo preveri svojega partnerja kje in s kom.se dol daje. Obdelalo ga je že kar nekaj escortov.