Magazin > Film & Glasba & TV
498 ogledov

Marko spregovoril o seksu s Ksenijo

Marko Ubiparip Kanal A
21-letni Marko, ki je moral šov Big Brother zapustiti v petek, je v intervjuju razkril, zakaj je hotel domov in odgovoril na pereče vprašanje, ali sta se s Ksenijo res predajala strastem.

Močno ste si želeli domov. Kdaj se je prvič pojavila želja po izstopu iz šova?
Že v drugem tednu sem začutil željo po prijateljih in bližnjih. S pogovori z nekaterimi sotekmovalci in Big Brotherjem sem se vmes sicer spet postavil na noge. Veliki želji po svobodi so se nato pridružile še nekatere okoliščine in napetosti v hiši, zato sem se odločil, da želim šov zapustiti. Na srečo so na koncu tako odločili tudi gledalci.

Kakšne napetosti so se pojavile?
Motila me je delitev na kadilski in nekadilski klan. Osebno sem mislil, da ni nobenega klana. Z vsakim sem se poskušal dobro razumeti. Nekateri so mi bolj ugajali, drugi manj, kljub temu menim, da ni bilo potrebe, da se oblikujejo klani. Lahko bi normalno živeli, tako kot prvi teden, ko smo vsi drug drugega podpirali.

So se v šovu že pojavila taktiziranja?
Ja, na nek način so se. Tekmovalnost sem prvič začutil, ko smo dobili nalogo, v kateri smo se borili za imuniteto. Nekateri so to vzeli preresno. Igra je igra, zato jim tega nisem zameril.

Kdo si najbolj želi zmage?
Trenutno Darja in Tomaž.

Ko ste zapustili hišo, vas je v občinstvu pričakala mama. Kako bi opisali vajin odnos?
Gre za poseben odnos. Svoje starše izjemno spoštujem, še zlasti mamo, s katero sem že od otroštva zelo povezan. Vedno mi je izkazovala največ podpore. Morda bo slišati smešno, a na nek način sem mamin sinko.

Z vašo mamo je v Srbijo, kjer snemajo šov, prišla tudi Ksenija, s katero ste se v Big Brotherju dobro razumeli. Kakšen je bil mamin komentar na Ksenijo?
Mislim, da sta spili kavo. Celotne zgodbe ne poznam, ker me v tistem trenutku ni zanimala. Takrat mi je bilo najpomembnejše le to, da sem ob sebi imel osebe, ki sem jih najbolj pogrešal.

Sta se razumeli?
Da.

Upoštevate mamino mnenje glede deklet?
Kar se tiče deklet, za zdaj še ni prišlo do spornih trenutkov. Mami je pomembno le to, da sem srečen. Mislim, da puncam, ki jih izberem, ne bi nasprotovala. 

Ksenija je za nek medij napovedala ljubezensko zgodbico. Kako to komentirate?
Pričakuje nepričakovano.

Za naš portal pa je Ksenija obljubila, da bosta pojasnila, kaj se je v šovu med vama dogajalo pod rjuhami. Smo bili priča seksu?
Ste.

Kot ste po izstopu opazili, so se Tina, Tomaž in Pia poznali že prej. Vas je to presenetilo?
V hiši si izoliran, zato marsikaj spregledaš. Sedaj, ko sem si ogledal posnetke, mi je veliko stvari bolj jasnih. Po tihem sem pričakoval, da nekaj prikrivajo. Tina je nekajkrat omenila, da je bila v karanteni v sobi brez oken. O tem sem veliko razmišljal. Sklepali smo, da govori o sobi za zlatimi vrati. V te igrice in spletke pa se nisem hotel preveč poglabljati.

Ko je bila Pia še v elitnem delu, je za vas kazala veliko zanimanja. Je bilo tako tudi po njenem prihodu v navadni del?
Sprejel sem jo takšno, kot je. Začutil sem spogledovanje, a sem ji dal vedeti, da me to ne zanima.

Vaši sostanovalci so rekli, da ste obsedeni s čistočo. A to drži?
Načeloma je vsak človek rad čist. V tem ne vidim nič slabega. Ko sem z nepoznanimi ljudmi, sem na čistočo bolj pozoren kot sicer.

Je bil to razlog, da ste pomito posodo še enkrat pomili?
Seveda. Na kozarcih so bile vedno lise, kar me je motilo. To počnem tudi doma.

Se tako bojite zobozdravnika, da si petkrat na dan ščetkate zobe?
Ne. Tako sem navajen že od malih nog.

Spremljate Big Brother?
Seveda.

Vam je kaj žal, da vas ni bilo na petkovem razvratnem žuru?
Ni mi žal. Srečen sem, da me ni bilo več v šovu, ko so nekaterim popustile zavore.

Vas je Ana s svojim divjim obnašanjem presenetila?
Me je, ker je ves čas govorila, da je mirna. V tem sicer ne vidim nič slabega.

Ste natakar. Zakaj se niste prijavili v Bar?
Za ta šov sem izvedel dva dni pred začetkom tekmovanja. Če bi se pa moral med tema dvema oddajama odločiti, bi se odločil za Big Brother.

Kaj si obetate od nastopa v Big Brotherju?
Za zdaj se še lovim. Na nek način sem v šoku. Bom pa nastop poskusil maksimalno izkoristiti. Mislim, da gre za lepo priložnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.