Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Martin jim je vrnil milo za drago

Martin, Kmetija: Nov začetek Planet TV
Kmetijo je tokrat moral zapustiti Martin, ki je izgubil dvoboj, potem ko mu je Denis s palice zbil vedro.

Je bil boj z Denisom pošten? Kako gledate na to, da vam je s palice zbil vedro? 
Zame je bil dvoboj pošten, saj ni bilo rečeno, da se ne bi smelo veder zbijati. Fant je videl, kje je priložnost in jo je izkoristil. Vsaka mu čast. Tekmeca nikoli nisem podcenjeval, tako da sva imela vsak petdeset odstotkov možnosti za zmago. 

Z bratom sta se sprva nagibala k triperesni deteljici, s katero sta že začela taktiziranje, nato pa sta se priključila Denisovem taboru. Zakaj?
Nisva se nagibala k triperesni deteljici. Rekla sva, da se z nikomer ne bova kregala. Z ostalimi sem se pogovarjal, da bi videl, kakšno je njihovo mnenje in tam sem že videl, da se je začela hinavščina. Za dečke sem pa že prej videl, da so pridni in delavni, zato sem si rekel, da so oni pravi in sem se jim priključil. Ni mi žal, da sem se tako odločil. 

Videti je bilo, kot da je bila Jasmina v podrejeni vlogi v vaši skupini. Zakaj je niste poskusili zaščititi in je imenovati za glavo družine?
Jasmine nismo dali za glavo družine, ker nismo vedeli, kdaj bo naredila preskok. Ona je bila tu in tam. Po pravici, imeli smo jo zato, da bi imeli več glasov. Za glavo družine je nismo dali, ker nismo vedeli, kaj bo naredila. Lahko bi dala Leona in Denisa za dvobojevalca. Lahko bi jo one "našuntale“, ker je bila triperesna deteljica tega zmožna. 

Pred bojem je Saša ostalim tekmovalcem postavila vprašanje, kdo naj se vrne. Za vas se je potegnila le triperesna deteljica. Kako ste se počutili, ko nihče iz vaše skupine ni povedal, da si želi vaše vrnitve?
Razumem Leona in Jasmino, saj sta bila z Denisom že od samega začetka. Leon je bolj navijal za Denisa, Jasmina pa potem tudi. To ni nič takega. 

Morali ste poslušati očitke, da je kmetijo, takrat ko ste bili postavljeni za glavo družine, v bistvu vodil Denis. Zakaj menite so bili ostali tega mnenja?
Ni Denis vodil kmetije, ko sem bil jaz glava družine. Jaz sem delal s svojo glavo. Oni so bili tega mnenja, ker sem Mateju rekel, da drugi nosijo njegovo glavo.

Z bratom sta imela taktiko, da poslušata obe strani, delujeta pa po svoji pameti. Kako bi ocenili uspešnost te taktike?
Za naju je bilo dobro. Meni se je želja izpolnila že, ko se nama z bratom ni bilo treba boriti za enakopravni obstoj na kmetiji, saj sva opravila skrivno nalogo. 

Teden, ko ste bili glava družine, je bil sicer zelo čustveno napet. Kako komentirate Mihove žaljivke o vaši in bratovi inteligenci?
On je "lupal“ stvari. Govoril je po svoji presoji, ker je rekel, da tako kot sva prišla tako bova tudi šla. Pa je odhod prišel tudi zanj. 

Darinka je izjavila, da se ji smilite, saj vas imata Denis in Leon za "butlja“. Če pogledate za nazaj, se vam zdi, da sta vas izkoriščala?
Ne. Nobenega izkoriščanja ni bilo. Delili smo si mnenja. 

Naslednji glava družine je bil Matej. Se vam zdi pošteno, da sprva niste pomagali pri nalogi?
Bil je moj tretji teden na kmetiji. Fantje so devet tednov delali. Povedal sem, da se bom naslednji teden uprl, tudi oni bi se morali takoj upreti in jim pokazati, da sami ne morejo nič. S ku**** ne mrdniti, povedano po domače. 

Velikokrat ste bili lačni, kljub temu vam ni bilo žal mleka, ki ste ga morali zaradi potegavščine vreči stran. Kako zdaj gledate na to vašo potezo?
Z mlekom sem jim vrnil, ker so mi vzeli marmelado. Kolikor pa vem, se mleko ni vrglo stran, ampak sta ga Leon in Jasmina pojedla. Nič mi ni žal. Vrnil sem jim milo za drago. 

Šov ste lahko že pred nastopom spremljali. Kateri od tekmovalcev vas je najbolj pozitivno in kateri najbolj negativno presenetil?
Pozitivno me je najbolj presenetil Denis, ker je bil priden že od vsega začetka. Videl sem, da je pošten in dela. Negativno pa me je najbolj presenetila Žana, ker se je vedno vlekla levo, desno, "šlepala“. Hinavščino je igrala že od samega začetka. 

Kako bi komentirali Denisovo zbadanje Darinke v zvezi z njenim sinom?
Vse žaljivke so šle predaleč. Takšna stvar se lahko danes zgodi enemu, jutri drugemu. Tudi z njihove strani je bilo zbadanja v tednu, ko sem bil glava. Mihu so dali prav to nalogo. Vsi so se smejali z njim. Z nobene strani ni bilo pošteno. Denis je samo hotel vrniti ekipi žaljivko. Vsekakor pa ni bilo prav. 

V šov ste prišli z bratom. Kako ste se počutili brez njega?
Brat mi je manjkal. Ampak sem si družbo našel v Leonu in Denisu. 

Potem boste tudi izven šova ohranili stike z njima?
Seveda, z Leonom, Denisom in Klemnom, Andrejem, če se vidimo, in Elizabet.

Na kmetiji je sedaj nastopila kriza. Komu bo najhuje?
Najhuje bo dekletom in Denisu zaradi hrane. 

Kako je Božo pokomentiral vaš nastop?
Bil je zadovoljen. Rekel je, da sem se izkazal in pokazal tak, kot sem v realnem svetu. 

Kaj je bila prva stvar, ki ste jo naredili, ko ste bili zunaj?
Najprej sem šel na pico, nato pa sem moral enega jagenjčka zaklati. Je bilo takoj povpraševanje. 

Povejte nam še kaj o sebi? 
Po izobrazbi sem upravljavec gradbene mehanizacije. V prostem času se ukvarjam z motokrosom in nogometom. Trenutno sicer nimam motorja, a ko bo kaj časa, si ga bom spet kupil. Z motorjem k sreči nisem imel nikoli kakšne nesreče. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.