Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Martin: "Suzana je v hišo prinesla čudno energijo"

martin POP-TV-2
Martin, ki je moral pretekli teden zapustiti hišo Big Brother, pravi, da je Suzana v hišo prinesla neko "čudno" energijo.

Kako velik je bil šok, ko ste izvedeli, da morate po Vladu še vi iz hiše?
Ves dan sem imel občutek, da bom moral zapustiti hišo. Za trenutek sem si oddahnil, da temu morda ne bo tako, ko pa se je Ana Marija spet javila, sem vedel, da moram domov.

Ste Big Brotherju kaj zamerili, da vam je tako hitro uničil upanje?
Šov zahteva dramatičnost. Nikomur nisem nič zameril.

Kako bi opisali svojo izkušnjo v hiši Big Brother?
Super, enkratno, neponovljivo. Če bi imel možnost, bi vse skupaj še enkrat ponovil in nič ne bi spremenil. V takšnem šovu dobiš možnost, da samega sebe bolje spoznaš. Na določene stvari začneš gledati drugače, saj si v izolaciji.

Kaj ste torej spoznali o sebi?
Spoznaš, kdo ti največ pomeni. Na prvem mestu niso več prijatelji in mobilnik, tako kot prej, ampak družina, ki se ji nisem tako veliko posvečal.

Potem si z mamo in sestro niste tako blizu?
Zelo smo si blizu. Še zlasti po očetovem samomoru. Dokler nisem šel v šov, si ne predstavljaš, kako je biti toliko časa brez družine. A dnevi hitro minevajo in opaziš, da kar gre. Prej sem vsakokrat poklical domov, ko sem kam šel. Ves čas sem bi z domačimi povezan, v šovu pa je bilo to nemogoče.

In kaj so vaši domači povedali o vašem nastopu v šovu?
Vse v redu. Sami pozitivni komentarji.

Kako se spominjate svoje mladosti? Menda ni bilo najlažje.
Mama je invalidka in je bila brez službe. Preživljal nas je oče. Živeli smo v stari hiši, v katerem ni bilo stranišča. Ves denar se je vlagal v hišo. Ko smo se preselili, je bilo lažje. Nismo pa bili nikoli lačni. Po smrti očeta je bilo treba hitro sprejeti odločitve. Delam na tem, da bom doma skupaj s sestro gospodaril.

Katerega stanovalca boste najbolj pogrešali?
Vsakega, saj je vsak name s svojo energijo naredil dober vtis. Bili smo super ekipa. Z vsemi sem bil povezan.

Izjavili ste, da ste se v hiši zaljubili v Pio. Kdaj se je to ohladilo?
Šlo je bolj za simpatijo, čeprav sem res rekel, da sem se zaljubil. To se je nehalo, ko sem odkril, da še ni spremenila spola. O tem sva govorila. Povedal sem ji, da, glede na to, da je še moški, ne bova več kot le prijatelja.

Bi se med vama po operaciji lahko razvilo še kaj več?
Ne, že zaradi dogodka v spalnici ne. Da se nekaj takšnega zgodi v šovu, je zelo zoprna in nerodna stvar. Počutim sem se osramočenega in izigranega. Drugi tekmovalci so me spodbujali. Ana Mari je priznala, da je nekaj stvari opazila, a me nanje ni opozorila. Ančki sem pozneje povedal, da se mi to ni zdelo pošteno.

Ste sostanovalcem zamerili, da so vas spodbujali, da se s Pio umakneta v spalnico?
Malo. Res pa je tudi, da me nihče ni porinil v posteljo.

V šovu ste bili pravi osvajalec. Kaj vse se je dogajalo z Nino, s katero ste se strastno poljubljali?
Z Nino se bova o tem zagotovo pogovorila in ohranila stike. Nekaj se je začelo, a mislim, da bo ostalo pri aferici.

Pa bi si želeli več?
Bomo videli, kaj bo zunaj. V šovu se ne moreš popolnoma sprostiti, zato se je treba spoznati še zunaj. Vsa vrata puščam odprta. Bomo videli, kaj bo.

V hišo so pred tremi tedni prišli Suzana, Soraja in Vlado. Se je energija po njihovem prihodu kaj spremenila?
Definitivno se je, a za to nista bila kriva Vlado in Soraja. Čudno energijo je s sabo prinesla Suzana. Ne vem, ali je s tem namenom prišla v šov. Vsakemu tekmovalcu je nekaj pametovala. Najprej je napadla Tomaža, naj naokoli ne hodi brez majice, Ana Mari je rekla, da preveč poudarja vero … To vsiljevanje mnenj mi je šlo na živce. Na koncu je sabotirala še tedensko nalogo.

Kaj se je zgodilo med tedensko nalogo?
Tomaž, jaz in Mitja smo na njeno posteljo za šalo položili sterilen kondom. Ko je to našla, s Sorajo nista želeli več opravljati naloge. Na šalo se je odzvala preveč burno.

Kaj je bilo za vas v hiši najhujše?
Najhujši je bil teden, ko je nastopila kriza in smo lahko jedli le napitke. Na začetku so bili napitki še dobri, na koncu pa niso bili več užitni.

Ste zdržali brez spolnosti?
Velikokrat pomisliš na samozadovoljevanje, a sem se na koncu odločil, da tega ne bom storil. Sem zdržal, in to brez večjih težav.

Kaj si obetate od prepoznavnosti?
Upam na ponudbe, saj bi prepoznavnost rad čim bolje izkoristil. Trenutno se ne nameravam vrniti v službo natakarja, saj čakam na ponudbe. Če bi bila možnost za dodatni zaslužek, za vsaj malo večjo plačo, bi jo tako zagrabil.

Koliko taktiziranja je bilo v hiši?
Taktiziranje se je nehalo, ko se je odselil Tibor. Skupinica okoli njega se je ves dan samo pogovarjala o tem, kaj bo, kdo ima nalogo …

Komentarjev 1
  • c1305166 12:49 17.junij 2015.

    Ja kakšne ponudbe pa pričakuje? Ta folk je čist nor.