Magazin > Film & Glasba & TV
83 ogledov

Maruša: "S Fakijem imava popoln odnos"

Maruša in Faki Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Z izpadlo Marušo o prepirih med njo in Fakijem ter ljubosumnih vzgibih, ki so se pojavljali v odnosu do Anite.

Vsi ste si že od začetka želeli, da bi šov zapustili Dominika in Jaqueline, pa sta še vedno na kmetiji. Kje se je zataknilo?
Jaqueline je bila pri nas velikokrat na tapeti, ker se z njo nismo mogli ujeti, smo jo pa vedno rešili tako, da smo opravili nalogo. Če ne bi mi opravili nalog, Jaqueline morda sploh ne bi bila več tam. Tudi Dominika je imela veliko sreče, kar se dvobojev tiče, saj se je spretno izognila vsakemu izmed njih. V tem šovu moraš imeti srečo.

V začetni predstavitvi ste povedali, da imata s Fakijem popoln odnos. Ste sedaj po šovu spremenili svoje mnenje?
Ne. Še vedno mislim, da imava s Fakijem popoln odnos, velikokrat se skregava ali prideva do takšnih ali drugačnih konfliktov, ampak prav to je ena taka nepopolna popolnost, ko se pravzaprav iz napak naučiva nekaj novega. Midva sva povsem v redu.

Koliko časa že traja vajin odnos?
Dve leti.

Med vama s Fakijem smo videli več burnih prepirov. Kakšen je vajin vsakdan?
Midva s Fakijem se v šovu nisva prepirala vsak dan, tam sva imela dva večja prepira, ki sva ju tudi rešila. Mislim, da je to, da znaš rešiti prepir, veliko bolj pomembno kot to, da se pač skregaš.

Kako je bilo te prepire gledati po televiziji?
Zadnji prepir je edini prepir, za katerega mi je res žal, saj je do mene prišla informacija, da so ubogi hlapci jedli samo korenje in krompir. Faki tega ni vedel. Sama tega nisem želela, saj sem imela namen pravično porazdeliti hrano, da ne bi nihče dobil več oziroma manj.

Kako so prepire komentirali vaši najbližji?
Najini najbližji naju poznajo in vedo, da sva oba temperamentna in da sama lahko hitro povzdignem glas, kadar se s čim ne strinjam. Ampak nihče ni komentiral nič, v bistvu so se bolj smejali ob tem, ker so točno vedeli, da se bova pobotala.

Kdaj ste bili najbolj razočarani nad Fakijem?
Nad Fakijem nisem bila nikoli razočarana. Je edini, ki me v tem šovu ni razočaral. V danem trenutku pač tako reagiraš, vendar so se stvari vseeno odvile normalno naprej.

Bi se še enkrat odločili za vstop v šov s partnerjem, če bi vedeli, kaj vaju čaka?
Mislim da. Med nama se ni dogajalo nič takega, kljub prepirom sva se še bolj povezala. Na koncu sva vedno našla skupno pot, zato mislim, da se nobeden od naju nima problemov ponovno prijaviti v kakšen nov šov.

V šovu ste veliko jokali. Ste tudi sicer tako čustveni?
Sama sem že na avdiciji povedala, da veliko jokam. Iz sebe dam vsa negativna čustva, zato, da grem potem lažje naprej. Na žalost so bili prikazani samo trenutki, ko sem jokala. Mislim pa, da nisem edina.

Videti je bilo, da ste bili ljubosumni na Anito. Zakaj?
Na Anito nisem nikoli bila ljubosumna, saj vem, da Fakiju tak tip ženske kot je Anita ni všeč. Že če naju pogledaš, sva si zelo različni. Takrat je bil v meni naval jeze, Anita se je do Fakija tudi čudno obnašala.

Franc ni imel dlake na jeziku. V šovu je poudaril, da bi bilo Fakiju brez vas lažje in da bi v primeru, če bi se njegova žena obnašala na tak način, hitro opravil z njo …
Franc pač pove vse na svoj način. Vsak ima pravico odzvati se na svoj način. Mislim, da je tekmovanje za pare v samem šovu kar naporno in težko je opisati tovrstna čustva. Ampak sama sem Fakiju vseskozi stala ob strani, mu veliko pomagala in je bilo prav, da sem bila z njim in on z mano.

Anita je rekla, da je Franc zelo dvoličen. Se strinjate?
Franc v danem trenutku reče, kar mu pade na pamet. Nisem ga zaznala kot dvoličnega, je pa res imel svoje navale iskrenosti. Ko je jezen, reče nekaj čez tebe, ko nekaj dobro narediš, te pohvali. 

S Fakijem sta imela dogovor o tem, da v samem šovu ne bosta imela spolnih odnosov. Kako je potekal omenjeni pogovor?
Zmenila sva se, da v šovu ne bova imela spolnih odnosov, ker to ni bil namen najinega prihoda v šov. Tam ni bilo nobenih možnosti za intimo in tega sva se glede na dogovor tudi držala.

Anita vam je med šovom obrnila hrbet. Kako ste to sprejeli? V kakšnih odnosih sta sedaj?
Anita mi je v šovu nekajkrat obrnila hrbet. To je bil del njene igre in to sprejmem. Zaenkrat še nisva bili v stikih, saj po mojem ne ve, da sem doma. Ampak me to, kar je naredila Anita, ni bolelo toliko, kot me je bolelo to, kar sta naredila Maja in Niko. Onadva sta naju s Fakijem veliko bolj razočarala, saj smo se res razumeli, bili povezani in si stali ob strani, potem pa sta se kar čez noč pridružila Sebastijanu in začela govoriti čez naju.

Sebastijan je Fakiju očital, da vas preveč upošteva. Kaj pravite na to?
Sebastijan je imel veliko za povedati čez mene. Morda je v tem videl tudi svojo zgodbo. Na Sebastijanove provokacije sem se sicer vedno odzvala, vendar mislim, da so provokacije letele predvsem na Fakija.

Kdo sicer v vajinem odnosu nosi hlače?
V najinem razmerju oba nosiva hlače. So situacije, ko popustim jaz, in so situacije, ko popusti Faki. Ni vedno po moje, kot je to izpadlo v šovu. Sreča v nesreči je bila v tem, da sem morala oditi v bolnico ravno takrat, ko je bil Faki glava družine in s tem dokazala, da Faki zna razmišljati s svojo glavo in da zna voditi posestvo sam. Na Fakija torej pri vodenju posestva nisem imela vpliva.

Kako gledate na odnos med Nikom in Majo?
Niko in Maja imata svoj način reševanja problemov. Če njima to ustreza, me njun odnos nič ne moti. Meni je važno, da je najin odnos s Fakijem v redu. Če pa onadva reagirata kot reagirata, je pa to povsem njuna stvar.

Gregor je rekel, da Faki ni tak, kot se kaže in da je njegovo podjetje šlo v stečaj …
Gregorja je Faki zelo zmotil. Vendar Gregor ne ve, kakšna je situacija glede posla. Eno podjetje je res šlo v stečaj, sedaj je odprto drugo podjetje. Te stvari, ki jih je govoril Gregor, so privlečene za lase. Faki je v šovu takšen kot je, on ne igra.

Kako se razumete s Fakijevo hčerjo?
S Hano, ki ima zdaj sedem let, se zelo dobro razumeva in se imava zelo radi. Ko sem prišla ven, sva se takoj dobili in preživeli dan skupaj. Ona navija za očija in zame. Vsi skupaj smo v dobrih odnosih.

Vi si menda ne želite otrok?
Izjavila sem, da si otrok zaenkrat še ne želim, ker nimam službe in še nisem situirana. Ko si bom ustvarila kariero in bom lahko za otroka poskrbela in ko bova oba s Fakijem imela prihodek, se bova mogoče odločila za družino. Bo ob pravem času, če bo. V nasprotnem primeru mislim, da se ima o tem vsak pravico po svojih občutkih odločiti sam.

Kaj ste v šovu spoznali o sebi?
To, da sem bila dejansko takšna, kot sem. Sama nisem igrala hinavske igre, saj sem vsem tekmovalcem povedala, kaj si mislim. Tako Jaqueline kot tudi Francu in Sebastijanu, s katerimi sem imela določena nesoglasja.

Ste po ogledu oddaj o kom spremenili mnenje?
Po ogledu oddaj bi rekla, da sem si že takoj na začetku o tekmovalcih ustvarila kar pravilna mnenja. Bi pa izpostavila Jaqueline, ki me je bila, ko sem se iz bolnice vrnila na posestvo, res iskreno vesela. Od človeka, od katerega najmanj pričakuješ, da bo vesel. Jaqueline ima svoje napake, ampak ima tudi kakšno dobro lastnost. Mogoče bi med slednje uvrstila sočutje do človeka.

Kakšne so vaše nadaljnje ambicije?
Najbolj si želim, da bi naredila tečaj za nego in striženje psov. Mislim, da bom to v prihodnje pol leta tudi speljala. Rada bi se ukvarjala z dobrim počutjem domačih oziroma farmskih živali.

Komentarjev 7
  • Avatar mike1968
    mike1968 18:02 31.oktober 2015.

    nova analiza : http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/148823/kmetija-nove-spremembe-analiza-vii

  • KOJAK 17:17 31.oktober 2015.

    Ha ha ha nisem bral intervjuja niti ne gledam te štale... očitno pa to gledajo sami omejenci, vsaj glede na komentarje... ha ha ha

  • dragec 11:38 31.oktober 2015.

    Oba sta SLO kretena (mislim na patrona in fucky)