Magazin > Film & Glasba & TV
32489 ogledov

MasterChef: Bine ni mogel verjeti, čemu je priča

bine volčič POP TV
Bine je moral požreti obljubo …

bine volčič | Avtor: POP TV POP TV
V sinočnji oddaji šova MasterChef so se tekmovalci pomerili v peki legendarnih tort. Kimi je vodila skupino, ki je dobila japonski cheesecake – najtežji izziv dneva.

Skupini sta se že na začetku zgodili dve napaki, ki bi bili lahko usodni – nabavili so napačen sir in model za peko torte. Potem ko jim je Bine namignil, da so slabo prebrali recept, je Kimi Anžeta še enkrat poslala v trgovino. Na srečo je našel pravi sir …

Skupina, ki jo je sestavljal še Ljubislav, je ves čas delala napake in sodniki so bili prepričani, da iz te moke ne bo torte. Bine jih je opozoril, da zapravljajo čas in da bi morala biti torta že v pečici, a tekmovalci so še vedno mešali kremo.

Bine je bil tudi prvi, ki je pritekel do pečice, ko je Kimi povedala, da je torta videti obetavna. Kuharski šef ni mogel verjeti svojim očem. V šoku je rekel, da bo vsakega od njih nesel na balkon, če bo torta uspela, a do tja je bila še dolga pot. Skupina je morala malce improvizirati, a na koncu jim je uspelo. 

"Ta torta je neverjetna. Polna je, ravno prav sladka, kisla, stopi se v ustih, sočna je, nič ne potrebuje. Ne vem, kako vam je uspelo ...“ je bil po okušanju presenečen Volčič, ki se je skupini opravičil, da obljube ne more izpolniti. Na balkon je namreč lahko nesel le vodjo.
Kdo se bo še uvrstil med top 10, bomo videli danes.

Natalija Palačković Magazin Tekmovalka MasterChefa igrala umazano: "Obstajajo zelo pokvarjeni ljudje“
Komentarjev 1
  • Avatar karjola
    karjola 08:37 23.april 2021.

    Bine, vrni puf ki si ga naredu!!!!