Magazin > Film & Glasba & TV
6207 ogledov

MasterChef: Znano, kdo je novi sodnik

masterchef POP TV
Bine Volčič se je poslovil, namesto njega bomo gledali ...

Mojmir Šiftar je novi sodnik v šovu MasterChef Slovenija. Zamenjal bo Bineta Volčiča, ki se je od oddaje poslovil, ker se je preselil na Goričko, kjer z ženo vodita kmečki turizem. 

"Sem zelo sočuten in rad spodbujam ljudi. Vajen sem vseh ocenjevanj in tekmovanj, kjer so nas in kjer smo ocenjevali vsako podrobnost. Ko se pogovarjamo o hrani in tekmovanju v istem stavku, jemljem to zelo resno. V moji kuhinji je razpoloženje zelo sproščeno, saj vsi dihamo z ljubeznijo do hrane. Ljudje, ki me ne poznajo, mislijo, da sem strog in zahteven. Ljudje, s katerimi sodelujem oziroma me poznajo, pa v meni vidijo človeka, ki mu lahko zaupajo. Najverjetneje bom strog in hkrati pošten sodnik, ker na krožnikih želim srčno perfekcijo. A glede na to, da prihaja jubilejna sezona, bomo svečano naravnani tudi mi," je povedal 30-letni Mojmir, ki je kuhinjo začel voditi, ko mu je bilo 22 let. "Je trikratni S. Pellegrino Young Chef polfinalist, v prvi izdaji mednarodno priznanega vodiča Gault&Millau Slovenija pa si je prislužil naziv Mladi talent," pa so o njem zapisali na spletni strani 24ur.com. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.