Magazin > Film & Glasba & TV
4 ogledov

Mastni denarci za nadaljevanje filma

Žurnal24 main
Jennifer Aniston in njen bivši partner Vince Vaughn naj bi posnela nadaljevanje filma Greva narazen, na snemanju katerega sta se zaljubila.

Igralca Jennifer Aniston in Vince Vaughn naj bi resno razmišljala o ponudbi, ki sta jo dobila za drugi del filma. Romantična komedija, ki smo jo na filmskem platnu pri nas gledali pred dvema letoma, ni požela preveč pozitivnih kritik. Kljub temu je osvojila simpatije gledalcev po vsem svetu.

Jen in Vince za medije takrat nista bila toliko zanimiva kot glavna igralca, temveč predvsem zato, ker sta se na snemanju filma prav zares zaljubila. Ali se bo sodelovanje med bivšima partnerjema zares uresničilo, bomo izvedeli kmalu. Upajmo, da razlog spora ne bo ta, da so njegovi bivši prijateljici za vlogo v nadaljevanju ponudili vrtoglavih 20 milijonov dolarjev, o čemer lahko Vince le sanja.

Film Greva narazen govori o Brooke in Garyju, paru, ki gre narazen zaradi Garyjeve nezrelosti. Morebitno nadaljevanje naj bi kljub vsemu prineslo srečen konec. Brooke in Gary naj bi se zopet srečala in zaljubila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.