Magazin > Film & Glasba & TV
78 ogledov

Matej: Marsikaj tu ni pošteno

Matej, Darinka, kmetija nov začetek, kmetija
1/4
Planet TV
Finale je vse bliže, zato je napetost vse večja. Barantanje in podkupovanje za glasove je na višku, a se nekateri ne pustijo podkupiti.

Martin in Klemen sta Mateju predlagala kupčijo. Zagotovila bi mu mesto v superfinalu, če bi jima v zameno za to dal šest tisoč evrov. A Martin in Klemen Mateja nista prepričala. "Ne vem, namesto koga bi mi Martin in Klemen zagotovila mesto v superfinalu. Za njiju bi bilo bolje, da se boriva Denis in jaz, saj bi tako v vsakem primeru dobila nekaj denarja," se je odzval Matej. "Podkupnino, ali karkoli že, sem odklonil, ker se mi ne zdi pošteno. A saj marsikaj tu ni pošteno." 

Drugačnega mnenja pa je Denis. Martinu je v primeru zmage obljubil nekaj denarja, ta pa je Klemnu dejal, da bo v takem primeru tudi on imel nekaj od tega. Da je Denis veliko bolj lobiral med porotniki, se zavedata tudi Matej in Darinka. "Ko sem pred Denisom in Darinko omenil korupcijo ob glasovanju za v finale, je Denis pogledal v tla in spremenil temo, ker je pri njemu to drugače," je bil kritičen Matej, čigar mnenje deli tudi Darinka. 

Komentarjev 6
  • titty 18:25 12.december 2014.

    V redu je, tako so se naučili.....ve se od koga, sam da je ta delal enake stvari bolj potiho in brez kamer.

  • mima-šiš 17:54 12.december 2014.

    Se popolnoma strinjam. Zdaj so na kmetiji, ko pridejo pa ven bodo pa pljuvali čez politike. Pri sebi te treba začet.Pokvarjena drhal.

  • Anejs 17:50 12.december 2014.

    Sama televizijska hiša bi morala pred začetkom oddaje ta podkupovanja zaščititi s pogodbami, pri vseh tekmovalcih. Ali niso želeli ali pa so pozabili.