Magazin > Film & Glasba & TV
2 ogledov

Matej: Marsikaj tu ni pošteno

Matej, Darinka, kmetija nov začetek, kmetija
1/4
Planet TV
Finale je vse bliže, zato je napetost vse večja. Barantanje in podkupovanje za glasove je na višku, a se nekateri ne pustijo podkupiti.

Martin in Klemen sta Mateju predlagala kupčijo. Zagotovila bi mu mesto v superfinalu, če bi jima v zameno za to dal šest tisoč evrov. A Martin in Klemen Mateja nista prepričala. "Ne vem, namesto koga bi mi Martin in Klemen zagotovila mesto v superfinalu. Za njiju bi bilo bolje, da se boriva Denis in jaz, saj bi tako v vsakem primeru dobila nekaj denarja," se je odzval Matej. "Podkupnino, ali karkoli že, sem odklonil, ker se mi ne zdi pošteno. A saj marsikaj tu ni pošteno."

Drugačnega mnenja pa je Denis . Martinu je v primeru zmage obljubil nekaj denarja, ta pa je Klemnu dejal, da bo v takem primeru tudi on imel nekaj od tega. Da je Denis veliko bolj lobiral med porotniki, se zavedata tudi Matej in Darinka . "Ko sem pred Denisom in Darinko omenil korupcijo ob glasovanju za v finale, je Denis pogledal v tla in spremenil temo, ker je pri njemu to drugače," je bil kritičen Matej, čigar mnenje deli tudi Darinka.

Komentarjev 6
  • titty 18:25 12.december 2014.

    V redu je, tako so se naučili.....ve se od koga, sam da je ta delal enake stvari bolj potiho in brez kamer.

  • mima-šiš 17:54 12.december 2014.

    Se popolnoma strinjam. Zdaj so na kmetiji, ko pridejo pa ven bodo pa pljuvali čez politike. Pri sebi te treba začet.Pokvarjena drhal.

  • Anejs 17:50 12.december 2014.

    Sama televizijska hiša bi morala pred začetkom oddaje ta podkupovanja zaščititi s pogodbami, pri vseh tekmovalcih. Ali niso želeli ali pa so pozabili.