Magazin > Film & Glasba & TV
130 ogledov

Mateja Ropoša zapušča POP TV

pop in Facebook
POP TV po 12 letih zapušča novinarka Mateja Ropoša, obraz rubrike Pop In.

"Dvanajst let sem pokrivala iste oziroma podobne dogodke. Nisem stara več 20 let. Nastopil je čas, da v življenju preizkusim nekaj novega in se česa novega naučim,“ je o razlogih za svoj odhod z omenjene televizija povedala Mateja, ki se je danes pridružila Publicis Groupe Slovenija, kjer bo delala kot tiskovna predstavnica.

Simpatična novinarka rubrike Pop In je za Žurnal24 povedala, da je bilo slovo od POP TV težko, a obenem poudarila, da je "treba gledati naprej in ne nazaj". "Odločitve nisem sprejela čez noč. Že dve leti premišljujem, kaj bi lahko še počela. Za nasvet sem vprašala celo sodelavce, s katerimi smo zelo povezani. Ko sem jim sporočila, da odhajam, so bili zelo razumevajoči. Rekli so, da me bodo pogrešali in da razumejo, da sem Pop In prerasla. Danes imamo poslovilni žur, zvečer pa grem s popinovci še na večerjo. Verjamem, da se bomo družili tudi po mojem odhodu. Upam, da bom tudi v drugi službi imela tako krasen tim."

Mateja sicer pravi, da je v delu na televiziji zelo uživala, a da se sedaj veseli bolj urejenega urnika. "Televizija je adrenalinski vrtiljak. Svoj čar imajo še zlasti vklopi v živo, najbolj pa sem seveda vesela intervjujev, ki sem jih imela s svetovnimi zvezdniki,“ je za naš portal še razkrila simpatična temnolaska, ki je med drugim pred svoj mikrofon ujela Toma Hanksa, Halle Berry, Naomi Campbell, Daniela Radcliffa, Amando Seyfried, Marka Wahlberga, Jessico Albo, Christino Aguilero in Monico Bellucci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.