Magazin > Film & Glasba & TV
82 ogledov

Matkurba se vrača med Drinkerse

Sandi Kolenc Koli Osebni arhiv
Skupina The Drinkers se predstavlja v novi preobleki z dvema povratnikoma, in sicer sta zasedbi ponovno pridružila pevec Sandi Kolenc Koli ter klaviaturist Primož Trebec.

Po šestih letih premora sta se v zasedbo The Drinkers vrnila originalni pevec skupine Sandi Kolenc Koli, znan tudi po svojem legendarnem nagovoru: "Lejga matkurba, kaj me ne poznate, jaz sem Koli iz Trbovelj!", ter klaviaturist Primož Trebec. Povratnika sta se pridružila stalnima članoma, kitaristu Robertu Likarju in basistu Miru Mutvarju ter najmlajšemu članu benda, bobnarju Klemnu Marklju.

Drinkerse z novim starim pevcem in njihovim drink'n'rollom lahko kaj kmalu pričakujemo na večjih koncertnih odrih, kjer bomo uživali v ritmih njihovih znanih uspešnic, kot so Deset majhnih jagrov, Žeja (me muči), Pijemo ga radi, Ko to tamo peva, Mafalda ter drugih. Po krajši turneji pa lahko pričakujemo tudi kakšno novo pesem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.