Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Max v zabavni zadregi

Max v zadregi Kinodvor
V sklopu Tedna nordijskega filma za otroke in mlade - Frikadele, bodo ob 11. uri v Kinodvoru predvajali film Max v zadregi (Max Pinlig).

Maxu se zdi, da je njegova mama nekaj najbolj neprijetnega, kar ga je lahko doletelo. Ima ga neskončno rada, vendar ima tudi grozno navado – v napačnem času govori napačne stvari in ga spravlja v zadrego, predvsem v prisotnosti njegovih prijateljev.

V šoli je Maxu všeč Ofelia, novo dekle v razredu, vendar ne more zbrati poguma, da bi jo nagovoril. Mama teh zadržkov nima; še preden ji uspe Max to preprečiti, povabi Ofelio na obisk. Bliža se novo leto in veliko presenečenje, ki ga Max pripravlja za Ofelio. Na šolsko praznovanje bo povabil njenega očeta, ki se je pravkar vrnil v mesto. Toda izkaže se, da je oče bivši zapornik in Ofelia se ga na vso moč sramuje. Zdaj sta v zadregi oba, najstniška romanca pa se začne spreminjati v bojno polje.

Za vstopnico boste odšteli tri evre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.