Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Med pisano ustvarjalnost na ARTish

Patsy Tina Lagler
Danes bo v podhodu Ajdovščina v Ljubljani ponovno spregovorila kreativnost. Od 9. do 19. ure se lahko med ustvarjalci in njihovimi umetninami sprehodite na festivalu ARTish, ki je svoja vrata prvič odprl na štiridnevnem festivalu decembra lani.

Pisano kreativno dnevno sobo ARTish bodo v Sredi, zavodu za oblikovanje v Ljubljana, vnovič napolnili številni slovenski ustvarjalci. Podhod Ajdovščina bo tako spet oživel s popolnoma novo zgodbo, popisano s stojnicami, kjer bodo številni izbrani ustvarjalci med obiskovalce širili kreativno energijo in se predstavljali s svojimi unikatnimi deli, ki bodo tudi na prodaj.

Poleg številnih slovenskih ustvarjalcev, bodo potekale tudi tri brezplačne delavnice za otroke in odrasle. Od 10. do 12. ure bodo otroci lahko ustvarjalno reciklirali s Čičkoračko, ob 13. uri z Majo Kukec, ob 17. uri pa boste z Andrejko L. Kofol ustvarjali "Tablo vizij oz. kolaž za vizualizacijo prihodnosti".

Med tokratnimi ustvarjalci se bodo predstavili Darja Kosi, ByAB, Jana Troha, Anja Slapničar, Trilukne, Tadeja Vidmar, Barbara Hvala, i-Bag, Vilinka, MALHA lepotin, Ludy Budy, Lintu, Bitjastovzorčasti svet Laure Ličer, KreaturA, Patsy (na sliki), Lili Garbajs, Flamma Art Studio, praPesa, Ni - never Identical, Radasemkatarina, Aga Veršnik, PopiKoKi, UH - Urška Habjan, HA HA!, Dalija Sega, Andreja Trkman in Petra Jančar.

Vstop je prost!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.