Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Med stare predmete za nove lastnike

Garažna razprodaja Tabor Arhiv organizatorja
To soboto bo park Tabor že tretjič poln starih predmetov, ki čakajo nove lastnike, in obiskovalcev, ki iščejo zaprašene dragocenosti.

Tudi julija bodo predmeti, ki stojijo po zaprašenih kotih garaž, kleti in podstrešij, dobili priložnost, da jih nekdo ponovno uporabi. Na garažni razprodaji boste lahko prodajali, kupovali in menjali oblačila, knjige, igrače, športne pripomočke, pohištvo, elektronske naprave, plošče in druge dragocenosti. Našel se bo prostor za vse.

Kolektiv prostoRož Garažno razprodajo to poletje organizira že tretjič, vsakič z večjim številom sodelujočih na dogodku. Razprodaja spodbuja recikliranje in solidarnost do soljudi in okolja, predvsem pa zabavo. Poskrbljeno bo za sladkanje z domačimi priboljški in osvežilnimi pijačami, sukala se bo prijetna glasba. Park vas bo vabil, da si od vrveža razprodaje odpočijete na klopeh ali pa prebirate dober izbor revij in literature v Knjižnici pod krošnjami.

Garažna razprodaja je vedno usmerjena tudi dobrodelno: sodelujoči si med sabo stvari pogosto kar podarijo. Izkupiček od prodaje peciva, ki ga spečejo sodelujoči, je v celoti namenjen v dobrodelne namene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.