Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Medgalaktična doživetja za osem evrov

Korai Öröm bodo danes nastopili v novomeškem LokalPatriotu, jutri pa v v Kudu Fr Žurnal24 main
Ljubljanski koncerti. Jutri madžarski Korai Öröm in slovenski Yo!Raps, prihodnji četrtek pa Yu Go!

Psihedelika, ki se spaja s folkom, rapanje in hiphopanje po domače ter elektrorock s teritorija nekdanje skupne države so žanri, ki vabijo na glasbeno-plesna doživetja.

Prebavljiva psihedelika
V Kudu France Prešeren bo jutri ob 21. uri nastopila priljubljena madžarska zasedba Korai Öröm, ki že 20 let "spaja zvoke različnih narodov in galaksij, ki je neopisljivo polna in bogata, vseeno pa nadvse prebavljiva". Po domače – osemčlanska skupina se predstavlja z mešanico vzhodnoevropske glasbene tradicije in sodobnih glasbenih slogov, od rocka do elektronike.

Slovenski raperski koktajl
Prav tako jutri ob 23. uri se v klubu K4 obeta Yo!Raps, večer domačih hiphoperjev, emsijev, beatboxerjev in didžejev. Kot novinec se bo predstavil MC SunnySun s svojim SunnySun Showom.

"Naspidirani" četrtek
Prihodnji četrtek pa se bo v Kinu Šiška zgodil zadnji letošnji Yu Go! Zaznamovali ga bodo domači veterani urbanega rocka Srečna mladina, eden od stebrov beograjske elektrorock scene Vrooom in novo ime na zagrebški sceni, plesno "naspidirani" in vizualno dinamični Hemendex. Vstopnice za vse koncerte so osem evrov, za zamudnike pa deset (razen v Kudu).


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.