Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

"Menda so folk klicali, da bi prišli na Talente"

slovenija ima talent POP-TV-2
Slovenija ima talent. Je imel POP TV težave z iskanjem talentov?

V oddaji Bognedaj, da bi crknu televizor so ta teden komentirali tudi dogajanje v novi sezoni šova Slovenija ima talent. Ena od komentatork, Tanja, je imela zanimivo pripombo. "Ne vem, če bo to šlo še eno leto skozi, ker mislim, da Slovenija nima več talenta. Menda so folk klicali, da bi jih privabili, da bi prišli.“

Je imel POP TV letos res težave z iskanjem primernih kandidatov? "Rekrutacija nastopajočih v šovu Slovenija ima talent je tudi letos potekala zelo uspešno in prijavilo se je veliko število zanimivih talentov. V fazi priprave projekta pri iskanju nastopajočih sodeluje tudi več tako imenovanih »skavtov«, ki odkrijejo veliko novih talentov in tako poskrbijo, da je šov še bolj dinamičen. To je ustaljena praksa tako v Sloveniji kot v tujini in se je poslužujemo že dalj časa. Skavti obiskujejo družabne dogodke, nastope in tekmovanja, pomagajo pa si tudi z družbenimi omrežji. Tudi tam najdejo zanimive posnetke ali fotografije najrazličnejših talentov. Vse talente, ki se jim zdijo primerni za sodelovanje v šovu, kontaktirajo in vprašajo, če jih zanima nastop na odru šova Slovenija ima talent,“ so sporočili s POP TV in dodali, da je bilo število prijavljenih kandidatov "letos po pričakovanjih nekoliko nižje od lanskega leta, a so mnogi navdušili s kakovostjo svojih nastopov." "Odzivi gledalcev so odlični in Slovenija ima talent je do sedaj najbolj gledana TV vsebina v letu 2015, vseeno pa je o naslednji sezoni še preuranjeno govoriti," še pravijo.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.