Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Meri razmišlja o odhodu iz šova

Meri Gostilna išče šefa POP-TV-2
Potem ko je odšla njena zaupnica Špela, se je Meri včeraj zlomila. Najprej je dejala, da razmišlja o odhodu domov, potem pa je z Brankom obrekovala Tejo.

"Tukaj so ljudje, ki nimajo pojma o gostinstvu in so prišli samo zganjat živčno vojno nad drugimi. Eni smo pač prišli delat. Ne da se mi več," je po Špelinem odhodu povedala Meri, ki ima vsega dovolj. "Razmišljam o tem, da bi zapustila šov. Ob treh zjutraj ne morem spati, ker se obnašajo kot otroci in se derejo kot živali. Počutim se, kot da sem v cirkusu in ne med gostinci, ki bi radi vodili gostilno. Ne vem, če je tukaj notri eden, ki jo je sposoben voditi."

"Ostali so klošarji"

Potem se je lotila Teje, do katere je vedno bolj strupena. "Ne vem, kako lahko manekenka, ki se je potegovala za naziv miss Slovenije, misli, da lahko pri 30 letih vodi gostilno. Tam ni dobila dovolj pozornosti ali kaj?" Obrekovanje se je nadaljevalo na terasi, kjer sta z Brankom imela veliko za povedati čez Tejo in ostale tekmovalce. "Zanjo nisi v redu, ker nisi lep, kaj pa misliš. Nate tudi kolesa ne bi prislonila ne glede na to, kakšen karakter imaš. Pa imaš zlato srce, ostali so pa klošarji. Jaz sem te ljudi prebrala že po dveh dneh." Branko se je z njo strinjal in dodal: "A zato sem slabši, ker nimam šole in nisem lep? Pokazal sem, da znam delati."

Sicer pa je Meri včeraj priznala tudi, da ne zna kuhati, a da v šovu ni zaradi tega. Že pred nekaj dnevi je namreč dejala, da je prišla vodit gostilno in ne kuhati. "Že takoj, ko sem prišla, sem rekla, da ne znam kuhati. Če dajo lahko manekenko notri, zakaj ne bi mogli mene?" se je vprašala.

Komentarjev 3
  • dd 11:52 11.oktober 2012.

    Nesposobneži so se že pokazali. Z delom in z "bruhanjem ognja" .

  • vicvic 17:20 09.oktober 2012.

    Predvidevam, da so kandidati vedeli kam odhajajo,Saj nemoreš brez dela dobiti ničesar, To ni loterijskidobitek, Upam da gostilno dobi res nekdo, ki je zatozaslužen, prizadeven in človeški. SREĆNO~,Meri pa naj odide, če ne gre oz. ne more več.

  • KOJAK 16:30 09.oktober 2012.

    Tega sranja ne gledam ampak iz prebranega zgoraj pa tole babo orenk daje zavist!