Magazin > Film & Glasba & TV
367 ogledov

Meryl ne prenese Robertsove

Meryl Streep Julia Roberts EPA/Žurnal24
Zakaj si oskarjevka Meryl Streep nikoli več ne želi sodelovati s hollywoodsko ljubljenko Julijo Roberts?

Meryl Streep, ki z Julio Roberts nastopa v filmski priredbi priljubljenega muzikla August: Osage County, nikoli več ne želi sodelovati z njo. "Julija se na filmskem platnu nikoli nima dovolj. Takoj, ko je dobila priložnost, bi Streepovo vrgla pod avtobus za več časa na filmu, za žareč bližnji posnetek ali svojo podobo za zaključek filma. Merly se to tako gnusi, da je bojkotirala premiero na filmskem festivalu v Torontu," je povedal vir.

Meryl v filmu, ki opisuje tri generacije disfunkcionalne družine iz Oklahome in v katerem igrajo tudi Juliette Lewis, Ewan McGregor in Dermont Mulroney, igra Julijino mamo, dobra volja pa se je končala, ko naj bi se zadnji kader zaključil z bližnjim posnetkom Meryl. Ker se scena ni obnesla, je Julija menda zagrabila priložnost in režiserja prepričala, da je ta posnetek preveč žalosten in da bi se film lahko zaključil z bližnjim posnetkom nje. Julija naj bi dosegla svoje, Streepova pa z njo ne želi več sodelovati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.