Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Mesto, prepuščeno na milost in nemilost ciklonov

21. avgusta v kinematografe prihaja film V osrčju viharja, ki zelo realistično in z izjemnimi posebnimi učinki prikazuje, kako se v teku enega samega dne nad mestece Silverton zgrinja tornado za tornadom.

Celotno mestece je prepuščeno na milost in nemilost nepredvidljivih in smrtonosnih ciklonov, pri tem pa strokovnjaki za viharje napovedujejo, da najhujše šele prihaja. Večina se zateče v zaklonišča, nekateri pa hitijo proti osrčju viharjev, obetajoč si pogled na lovce na tornade, ki se ženejo za fotografijo svojega življenja.

Z akcijskimi prizori prežeti triler je po scenariju Johna Swetnama režiral Steven Quale, produciral pa Todd Garner. Izza kamer je sodelovalo kar nekaj ustvarjalcev, ki so s Qualom posneli že film Brez povratka 5, med njimi direktor fotografije Brian Pearson, scenograf David R. Sandefur, montažer Eric Sears in skladatelj Brian Tyler. V filmu igrajo Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh, Alycia Debnam-Carey, Arlen Escarpeta, Max Deacon, Nathan Kress, Jeremy Sumpter, Kyle Davis in Jon Reep.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.