Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Metalske počitnice na kvadrat

Skupini Manowar se bodo na odru pridružili še HolyHell, Metalforce ... (Foto: ar Žurnal24 main
Magic Circle. Metalsko vzdušje se bo letos nadaljevalo tudi po Metalcampu.

“Pričakujemo številno množico popolnih metalskih manijakov, ki jim bo odpihnilo glave in stopilo obraze,” napoveduje Joey DeMaio iz Manowarja, glavne skupine Magic Circle Festivala, ki bo letos zapolnil metalski kamp v Tolminu.

En teden in en dan
Sedmi Metalcamp, ki ga bodo odprli Noctiferia in Order of Apollyon, bo tudi letos trajal sedem dni (od 5. do 10. julija). Ena izmed lastnic Metalcampa Ana Lipec na letošnjem festivalu obljublja metal plažo, bar na plaži, predvajanje nogometnih tekem, paintball, metal market in skok z elastiko.

Že leta 2006 smo s sedemdnevnim Metalcampom prvič izpeljali idejo o edinih metal počitnicah na svetu.
Ana Lipec, Metalcamp

Po tednu ogrevanja pa se bo osmi dan na istem prizorišču začel še en svetovno znani festival – Magic Circle Festival –, ki ga njegov ustanovitelj in basist skupine Manowar DeMaio vidi kot “festival, ki ga metalski navdušenci prirejajo za metalske navdušence”.

Prvotna ideja Magic Circla je bila ustvarjanje kakovostne neskomercializirane metalske glasbe, iz katere je pred tremi leti nastal festival, ki se bo letos iz Nemčije preselil v Slovenijo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.