Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Michel Teló Game Over prosil za uslugo

Game over Mediaspeed.net
Pred težko pričakovanim koncertom Michela Telá so občinstvo ogrevali naši fantje Game Over, ki so navdušili publiko. V zaodrju pa so zvezdnika naučili tudi nekaj hrvaških besed.

V petek je v puljski Areni nastopil svetovno znani glasbenik Michel Teló, ki je privabil ogromno množico oboževalcev. Preden pa je na oder stopil brazilski zvezdnik, je publiko zabavala slovenska skupina Gamer Over, ki je nastopila na željo organizatorja. "Videli so naše nastope, bili so navdušeni nad videnim in so nas povabili zraven," nam je pojasnil vodja skupine, Steffanio.

Fantje so v Areni zapeli tri pesmi, a ne v maternem jeziku, temveč v angleščini. Za nastop so se pripravljali kar dva meseca, vse pesmi – z besedilom in glasbo vred – pa je napisal prav Steffanio. "Ker smo bili v tujini, smo pesmi peli v angleščini. Občinstvo je bilo navdušeno, tisti, ki še niso bili v Sloveniji, sploh niso vedeli, da smo Slovenci," je o odzivu publike povedal pevec in dodal, da so v zaodrju spoznali tudi veliko zvezdo. "Michel je zelo preprost človek, zelo prizemljen. Prosil nas je, če ga naučimo nekaj hrvaških besed."

Zaradi nastopa, ki je navdušil tako množico kot novinarje, ki so bili na koncertu, so Mark, Steffanio in Dennis že začeli dobivati ponudbe, zato bodo imeli na Hrvaškem še veliko dela. Svojo glasbo nameravajo predstavljati tudi po drugih državah, a zaenkrat je njihov cilj osvajanje Balkana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.