Magazin > Film & Glasba & TV
65 ogledov

Mick: "Nikoli je ne bom pozabil"

letalo rolling stones Profimedias
Mick Jagger se je na Facebooku odzval na smrt svojega dekleta.

"Še vedno se trudim razumeti, kako je moja ljubica in najboljša prijateljica svoje življenje končala na tako tragičen način. Skupaj sva preživela veliko čudovitih let in si ustvarila lepo življenje. Imela je veliko karizmo in njen talent je bil zelo cenjen, še posebno z moje strani. Ganjen sem ob tem, kako se ji ljudje poklanjajo in ob vseh sporočilih podpore, ki sem jih prejel. Nikoli je ne bom pozabil," je o smrti svoje srčne izbranke oblikovalke L'Wren Scott na Facebooku zapisal Mick Jagger.

Promotor skupine The Rolling Stones je sporočil, da zaradi smrti modne oblikovalke L'Wren Scott odpade koncert v Perthu. Skupina bi morala v Avstraliji in na Novi Zelandiji odigrati šest koncertov. S turnejo so nameravali začeti jutri, a so jo zaradi samomora Scottove, ki je bila 13 let v zvezi s pevcem Mickom Jaggerjem, prekinili. "Več podatkov za zdaj ni na voljo. Tiste, ki so kupili vstopnice, prosimo, naj počakajo na nadaljnje informacije," je sporočil koncertni promotor.

Predstavnik Micka Jaggerja je včeraj, ko so našli truplo modne oblikovalke, izjavil, da je pevec "povsem šokiran in obupan".

Mrliški oglednik mora vzrok smrti še potrditi. Na dan pa prihaja vse več informacij, ki potrjujejo domneve, da gre za samomor. Scottova naj bi bila namreč v velikih finančnih težavah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.