Magazin > Film & Glasba & TV
57 ogledov

Miha: "Vroči stol bi si zaslužil Mido"

gostilna išče šefa gostilna išče šefa, miha
Iz šova Gostilna išče šefa je odšel Miha, življenjski cilj katerega je odprtje lastne restavracije.

Se vam je zdelo pošteno, da so vas na drugi stol izglasovali zato, ker ste v šov vstopili zadnji? Menda ste bili razočarani, da se ne ocenjuje samega dela v šovu…

Zmotilo me je to, da niso gledali na kreiranje hrane in dela v gostilni, ampak na vse ostale stvari. Sem pa to odločitev tekmovalcev pričakoval in tudi sprejel.

Kdo bi si bolj kot vi zaslužil drugi stol?

Mislim, da bi na vroči stol moral prej oditi Mido, saj v tem času ni pokazal toliko, kot sem sam.

Se šova Masterchef in Gostilna išče šefa lahko primerjata med sabo? Kateri je bolj zahteven?

Šov Mastechef je bolj zahteven, saj tam deluješ kot posameznik in moraš kreirati hrano pod časovnim pritiskom ter ob tem pokazati veliko več kot pa v Gostilni sami. 

Česa vse ste se naučili v šovu Gostilna išče šefa?

Bil sem presenečen nad tem, da dejansko znam delati na 'servisu', torej, da sem sposoben delati hrano v večjih količinah in jo servirati gostom. To je bil zame največji dosežek v tej kuhinji.

Kako so vas sicer sprejeli ostali tekmovalci? Kdo je bil najbolj odprt in kdo najbolj zadržan?

Vsi fantje so me zelo fino sprejeli, mogoče še bolj, kot sem si jaz predstavljal, nekako pa sem se najbolj povezal prav z Robijem.

Kateri tekmovalec bi si po vašem mnenju najbolj zaslužil zmage?

Zagotovo prav vsem fantom privoščim, da pridejo do finala in da zmaga najboljši, navijam pa za Robija,saj mislim, da je od vseh v šovu pokazal največ.

Pa najmanj?

Najmanj pa mislim, da je pokazal Mido.

Najtežji in najboljši občutek v Gostilni?

Najtežji je bil zagotovo moj prvi boj s Tomašem, kjer je bilo zelo napeto. Najboljši pa je bil sam 'servis', v katerem sem zelo užival in z nekim veseljem dejansko pripravljal vso to hrano.

Kako ste vi videli Miševo in Deborino skrivanje za vogalom? Izjavili ste namreč, da je Mišo pravi Casanova …

Ja, Mišo se zna spogledovati z dekleti, a pri tem vse obrne na 'hec'. Sam tako niti nisem opazil, kaj sta z Deboro imela. Slišal sem sicer, kaj se je glede tega šušljalo, ampak mislim, da ima Mišo toliko razčiščene stvari v glavi, da ve, v kaj se lahko spušča in v kaj ne.

Kako se je s vzdušje v šovu spremenilo s prihodom žensk? Se med kakšnim parom po vašem mnenju kaj iskri?

Mislim, da se še ne iskri … Je pa res, da se je vzdušje v šovu zelo spremenilo, vsi smo se zelo povezali, nasmejali, vse je postalo zelo živahno. Hiša je zaživela, ko so one prišle.

Menda so vam po prihodu iz šova nekdanji tekmovalci Big Brother pripravili presenečenje?

Nina iz Big Brotherja in prijatelj Nejc sta mi v stanovanju pripravila dobrodošlico. Stene sta polepila z napisi 'Dobrodošel doma' in srčki. Stala pa sta mi ob strani tudi, ko sem že pakiral za šov. 

Koga ste v šovu najbolj pogrešali?

V šovu sem najbolj pogrešal službo, kjer sem vodja restavracije in ki mi je zelo pri srcu. Vedel sem, da imajo trenutno ogromno dela in misli so mi stalno uhajale v to, kako jim gre ...

Vaše nadaljnje ambicije?

Moj največji življenjski cilj je, da odprem svojo lastno restavracijo. To je moja velika želja, zaradi katere se trudim na tem področju, želim pa tudi nadgraditi svoje znanje o kuhanju. Mislim, da se bom sedaj osredotočil samo na to ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.