Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

"Mika me oblikovanje čevljev in oblačil"

Tiësto in Calvin Harris vladala Stožicam Miro Majcen
Red Summer Party je razgrel svetovo znani didžej Tiësto, ki nam je izdal, da se je v Sloveniji zabaval kot še nikoli!

V Ljubljani ste že nastopili. Smo Slovenci dobri žurerji, se klubska energija pri nas lahko primerja s tisto na Ibizi?

Ko sem bil prvič v Slovenji, sem vrtel dve noči zapored in bilo je neverjetno, zabaval sem se kot še nikoli! Bilo je noro in tiste noči ne bom nikoli pozabil, saj je istega večera umrl Michael Jackson. To sem izvedel med nastopom, a je bilo kljub temu lepo vrteti glasbo za takšno množico ljudi.

Žalostno novico ste torej izvedeli med nastopom?

Res je, bil je resnično nor dan.

Ste imeli kakšna pričakovanja, glede na to, da ste velik fan Slovencev in več kot očitno tudi oni obožujejo vas?

Pričakujem energično množico. Seveda pa si želim videti tudi spremembo, saj sem se tudi sam spremenil, zato ne vem točno, kaj lahko pričakujem. Zagotovo pa bo to zabavna noč!

S čim bi se ukvarjali, če ne bi bili v glasbeni industriji?

O tem je težko govoriti, vendar mislim, da lahko svojo cilje uresničuješ, kjerkoli si želiš. Sam sem si vedno želel biti del glasbene industrije in za to sem se tudi trudil. Če pa si bom v prihodnosti želel početi kaj drugega, bo to modno oblikovanje in podobne reči.

Resnično, že imate kaj točno določenega v mislih?

Obožujem čevlje in obožujem oblikovanje. Rad bi oblikoval majice in obleke na splošno, rad opazujem, v kaj so ljudje oblečeni, kakšno garderobo izbirajo in kako jim pristaja. V tem resnično uživam.

Zvesti in nori oboževalci se včasih poslužujejo čudnih prijemov. Imate kakšno nenavadno zgodbo ali darilo, ki ste ga prejeli?

Res je, imam veliko zvestih oboževalcev, ki počnejo vse sorte reči. Neki Američan mi je pokazal, da ima čez cel hrbet vtetovirano mojo podobo z odrom in občinstvom v ozadju. To je verjetno najbolj nora stvar, ki jo je oboževalec kadarkoli naredil zame.

Ali raje nastopate pred manjšim številom ljudi ali pred 10 tisoč ljudmi?

Zelo težko primerjam, saj so to popolnoma drugačni občutki. Če pred teboj stoji 10 tisoč ljudi, je zelo intenzivno in super energično. Pred manj ljudmi pa se počutim, kot da bi igral doma, v svoji dnevni sobi. Uživam v obojem, ne bi delal primerjav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.