Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Mileyjin videospot preveč seksi?

Miley ni navadna 17-letnica. (Foto: Reuters )
1/2
Žurnal24 main
Miley Cyrus je v svojem novem videospotu za pesem Who Owns My Heart oblečena izzivalno, predvsem pa pomanjkljivo. S svojimi erotičnimi pozami je 17-letnica šokirala nemalo ljudi.

Organizacija Parents Television Council (Parents TV) je nad izzivalnim vedenjem mladoletnice povsem zgrožena. Tim Winter, predsednik organizacije, je dejal, da je obžalovanja vredno videti tako seksualen video Miley Cyrus, kot je ta.

"To sporočilo za vse njene oboževalce je čisto nasprotje tistega, k čemur je  stremela do zdaj. Miley je svojo slavo in premoženje zgradila s pomočjo mladih deklet in žalostno je, da se želi oddaljiti od tega, kar njeni fani obožujejo," je dejal Winter.

Ni pa se zgodilo prvič, da je zvezdnica izzvala ogorčenje. Maja letos so v medije prišle fotografije, na katerih je Miley slikana med provokativnim plesom v nekem nočnem klubu. Pred dvema letoma pa je številne kritike povzročila s slikanjem za revijo Vainty Fair. Ogrnjena je bila le v pregrinjalu.

Ali je spot res provokativen, si oglejte v priloženem videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.