Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Milijarda za Lady Gaga

Lady Gaga je izjemno vesela rekorda. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Lady Gaga je postala prva glasbenica, katere videospote si je na YouTubu ogledala milijarda ljudi.

Lady Gaga na lestvici najbolje gledanih videospotov 100 Million Club kraljuje kar s tremi hiti, in sicer s Poker Face, Just Dance in Bad Romance. Prvi videospot si je na spletnem portalu YouTube ogledalo že 374.606.128 ljudi, drugega 272.941.674, tretjega pa 360.020.327. Pevka si je tako prislužila kar milijardo ogledov, s čimer je krepko presegla svoje konkurente, med drugim tudi Justina Bieberja, ki naj bi omenjeni rekord dosegel prihodnji mesec.

"Moje male pošasti! S ponosom vam sporočam, da smo dosegli milijardo ogledov. Skupaj lahko dosežemo vse," je Lady Gaga sporočila sedmim milijonom sledilcem na Twitterju.

Pevka je trenutno najbolj popularna na spletnih portalih Vevo in YouTube, kar 25 odstotkov uporabnikov Veva si je že ogledalo pevkine videospote. Glasbenica pa ni popularna zgolj na glasbenih portalih, temveč tudi na Facebooku, kjer ima več kot sto tisoč oboževalcev, člani skupine pa so že zahtevali, da pevka dobi svoj mednarodni dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.