Magazin > Film & Glasba & TV
59 ogledov

Milo jezi Markovo zakajanje z medvedkom

Ted
1/10
Dijana Karantanija Cinemas
Simpatična komedija o medvedku Tedu prihaja v slovenske kinematografe 2. avgusta, še pred rednim sporedom pa ga bomo lahko predpremierno videli v Letnem kinu City na plaži v Atlantisu 23. julija. Do takrat pa se pozabavajte z ogledom filmskega napovednika.

Komedija Setha MacFarlanea z naslovom Ted, z Markom Wahlbergom in Milo Kunis v glavnih vlogah, govori o Johnu Bennettu, odraslem moškem, čigar preprosta otroška želja je oživila njegovega medvedka. Skoraj 30 let kasneje je pravljice že davno konec, Ted pa noče zapustiti Johna, kar vse bolj jezi njegovo dekle Lori Collins, ki ji zmanjkuje potrpljenja.

Lorino nezadovoljstvo z Johnom dodatno krepi njegova neobetavna kariera in kajenje trave ter popivanje s Tedom, medtem pa John še vedno ugotavlja, kako se lotiti te zadeve, imenovane odraslost. Mu bo njegova otroška igrača nepričakovano pomagala pri skoku od nezrelega moškega do odraslega moža?

Film je v Ameriki v samo desetih dneh zaslužil 120 milijonov dolarjev oziroma skoraj 97 milijonov evrov, in to na račun dobrih ustnih kritik. Če bo tako nadaljeval, bo dosegel impresivnih 200 milijonov dolarjev oziroma 161 milijonov evrov zaslužka, kar je, glede na to, da so za produkcijo filma porabili 50 milijonov (okoli 40 milijonov evrov), zelo dober rezultat.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.