Magazin > Film & Glasba & TV
135 ogledov

Miloš ponovno zapustil Bar!

miloš Planet TV
Miloš je spet zapustil Bar, še prej pa se je sprl z dekletom.

miloš | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
"Še drugič Miloš zapušča šov. Ko so Miloša drugič povabili v reality šov, so od mene hoteli šov. Danes ste od mene dobili to, kar ste želeli in zato zdaj grem,“ je povedal Ljubljančan, na Twitterju pa podal še nekaj dodatnih pojasnil. Razložil je, da so s kamero vdrli v WC, ko je seksal.

"Punca je hotela it lulat, jaz sem še z njo," je povedal za Planet TV. Pozneje pa je med njim in njegovi dekletom počilo. Na promo posnetku televizije za nocojšnjo oddajo se vidi, kako se Miloš zagrabi za glavo in jo butne ob steno ter punci zabrusi "adijo". Kmalu zatem je odšel iz šova. "Hočem spati s svojo punco danes doma in razrešiti probleme, ki jih je ta reality šov ustvaril danes.“ 

Miloš je na Twitterju zapisal, da je sedaj očitno samski in na komentar "naj se drži" odgovoril: "Nimam se več za kaj."

Komentarjev 3
  • Fulmmer 19:53 15.maj 2015.

    No Miloš, verjetno te sedaj na vsakem koraku čakajo sanjske službe, gostinci se baje kar tepejo koga boš izbral da te vzame v službo...., hmmm, čak mal, a sem spet kaj zamešal???

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:30 15.maj 2015.

    "Hočem spati s svojo punco danes doma in razrešiti probleme, ki jih je ta reality šov ustvaril danes.“ ....probleme si si sam ustvaru. Zdej pa krivca iščeš v drugih ker si preveč otročji da bi sprejel lastno odgovornost."naj ...prikaži večaj se drži" odgovoril: "Nimam se več za kaj."Kdo ti je kriv? Sam si si kriv. Zdej pa v jok pa na drevo?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:40 15.maj 2015.

    Mah zakaj hod nazaj v šov če je tko nesigurn vase? Ne štekam. Če bi bil taprav dedc bi se odloču pa do konca sfuru. Ne pa da je k otrok...eh jz bi rad to sladkarijo....pol pa polizal mal pol ...prikaži več pa reku...eh ne te..bi eno drugo...pol pa še to vn plunu pa reku...eh jz ne maram sladkarij. K otroček res.