Magazin > Film & Glasba & TV
54 ogledov

Miloš zmagovalca predvidel že pred finalom

miloš Marko Vavpotič.
Miloš se je na svojem Facebook profilu razpisal, češ da je v Baru vse skupaj zrežirano in da je Črt zmagovalec, tudi če zanj nihče ne bi oddal niti enega glasu.

Temnolasi Miloš, ki je sicer navijal za Ivono, je na Facebooku pred finalom napisal, da je Črt zmagovalec in da so gledalci slepi.

"Ammm... Nočem bit 'spojler' ampak: Črt bi zmagal tudi, če ne bi dobil enega samega glasu. Zakaj? Ker bo Siol operiral z zmagovalcem skoraj celo leto in je z Ivono nemogoče operirat, ker je zvesta samo sebi in ne zna ravnati po željah televizijske hiše. Ves vaš denar za glasovanja pa steče v isti žep od koder pride denar namenjen zmagovalcu. To ni 50, temveč cokoli 37 tisočakov evrov. Denar za glasovanje, če imate troho pameti, namenite tistim, ki ga res potrebujejo, in teh je v naši državi preveč. Kruha in iger? Slepi ste, samo povem ...“ je na svojem zidu napisal Miloš.

Pod objavo se je vsulo komentarjev, kjer njegovi prijatelji in oboževalci pravijo, da se strinjajo z njim in da se tudi njim zdi, da je tako.

Komentarjev 5
  • nesehecat 11:35 16.junij 2015.

    jz nevem iz kere lune ste vi padli, pa kaj vi računate... ampak če pri teh letih človek ne razume, da mora od vsakega denarja, ki ga dobi, plačat davek, potem pa tud ku***

  • radsemastimzmesom 11:12 16.junij 2015.

    A si sploh prebral kaj je napisal ne se hecat? Za denarno nagrado je v tem šovu namenjenih 50.000 €, vendar država v štartu pobere 25% davek od denarne nagrade (torej na račun dobiš 37.500 €). Država pa ti po ...prikaži več koncu leta obračuna še vse tvoje prihodke, akontacije, stroške in te lahko še pri dohodnini opali vse do 41 %. In to je uporabnik nesehecat tudi napisal v svojem komentarju. Miloš je pa napisal nekaj, kar nima nobenega smisla, če poskušaš ekzaktno razumeti njegovo pisarjenje.

  • goldy_z 10:14 16.junij 2015.

    Nesehecat,točno tako je kot pravi Miloš.Neto vsota ki jo bo dobil zmagovalec je okoli 37 000 €.Bruto je pa res 50 000.Ampak kaj ti bo bruto,ko pa del denarja nikol ne boš videl.