Magazin > Film & Glasba & TV
3481 ogledov

Miran Rudan v videospotu slekel svojo ženo

Anita Rudan, Miran Rudan Youtube
"Rekli so nama, naj pozabiva na vse in se sprostiva,“ je za naš medij povedala Anita Rudan.

V najnovejšem videospotu skupine Pop Design Vzela si moje srce smo opazili Anito, ženo Mirana Rudana. "Sicer se je za snemanje prijavilo veliko deklet in na koncu smo izbrali eno. Snemanje smo kar nekajkrat prestavili in na koncu je prišlo do tega, da je dekle zbolelo dva dni pred snemanjem in je moral nekdo vskočiti. Miran je predlagal, da bi nastopila jaz in z idejo se je strinjal tudi režiser, saj bo tako video izpadel še bolje, saj bo bolj pristno," je za Žurnal24 povedala Anita.

Scenarij se je zaradi menjave glavne igralke le minimalno spremenil, dodali so le malo več izkazovanja nežnosti."Tudi Miran je rekel, da z drugimi dekleti takšnih stvari ne bi počel. Verjetno bi bilo le kakšno božanje in objemanje. Vesela sem, ker veliko ljudi pravi, da je video zelo pristen, ker se vidi, da ljubezen ni zaigrana.“

Anita sicer nima nikakršnih izkušenj s snemanjem in kot je povedala sama, ni najbolj navdušena nad snemanjem in fotografiranjem, a se je hitro sprostila. "Sprva seveda ni bilo lahko, saj smo snemanje začeli v masažni kadi in nisem vajena, da se razkazujem. A sem kmalu pozabila na ves stres in na tistih pet ali šest moških, ki so bili na snemanju. Tudi režiser nama je rekel 'Pozabite, da smo tukaj, vidva pa delajta, kar želita'," je v smehu zaključila zgovorna plavolaska.

Komentarjev 2
  • MihaMB 12:30 10.marec 2017.

    Rudana bi lahko bolj od daleč posneli...bi bilo bolje...njegova žena pa je OK.

  • patron 11:15 10.marec 2017.

    osladnoooooooooooo...