Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Mirelo skrbi, da jo Slovenija opravlja

Mirela Lapanović Ana Gregorič
Mirela seveda ne ve, da je s svojimi vročimi igricami v šovu Big Brother preplavila splet.

Se ji pa svita, da bi njene aktivnosti z Markom znale pritegniti medije, zato se do svojega ljubimca že obnaša malce bolj zadržano. "To si ti kriv, res Mare, moj bog. Če se mi bodo po tem zapomnili," je trenutno najbolj znana slovenska prešuštnica tožila Marku, ki ji je v smehu odgovoril: "Si te bodo vsaj zapomnili." Mirela pa mu je odgovorila, da si pozornosti ni želela na takšen način.

Hm, po toči zvoniti je prepozno. Mireli se sicer lahko svita, a verjetno si niti v najbolj norih sanjah ne predstavlja, kakšna spletna senzacija je postala v Sloveniji in kako jo po medijih vlačijo njeni najbližji.

TAKO se je vladarica včeraj zabavala z Markom, TO pa si o tem misli njen dolgoletni partner Adrej, ki se je že obrnil na Čeferina.

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:39 18.marec 2016.

    "To si ti kriv, res Mare, moj bog. Če se mi bodo po tem zapomnili," Imaš svobodno voljo. Če bi hotla bi se mu lahko uprla ampak se nisi hotla. Mislm sj ne rečem Mare se tud takoj dol ...prikaži več da ko skor ženska mim pride. Ne zna se kontrolirat. Oba se ne znata. In za take je primerno svingerstvo, ne pa normalni pristen odnos grajen na zvestobi in spoštovanju.

  • Papaja Popi 21:32 18.marec 2016.

    Kokoška.Če ženska sprašuje ali je debela, potem je sigurno debela.Če ona misli, da jo Slovenija opravlja.........

  • Majazmaja 11:41 18.marec 2016.

    Brez skrbi, nihče ne bo nič rekel, ker za njih vsaj nekaj časa ne obstaja več.